Supersnelle levering. Prima bedrijf.

Voldoet zeker aan de verwachting! Zeer nette prijs!

Snelle levering en redelijke prijs

Goed verlopen

Zeer tevreden over mijn aankoop ,prijs kwaliteit uitstekend

top

Prima en snelle levering

Zeer tevreden over mijn aankoop tegen een prima prijs en en tevens een snelle levering

Snelle en correcte levering

Product gekocht aan een zeer aantrekkelijke prijs.

goede en snelle levering

Van order tot toolgebruik

Eenvoudig plaatsen van mijn order - levering van het artikel in stevige verpakking - probleemloze werking van het bestelde artikel - KLASSE !

Goed. Snel

Ok

Super service

Goeie service,snelle bezorging

Snelle levering. Goed product

Zie boven

Gewoon goede firma.

Perfecte levering en over het product ben ik na 1 keer gebruiken ook dik .tevreden

Mijn bestelling gude bladblazer LB 18 201 05 de dag erna ontvangen , Voldoet meer dan verwachting ,lekker klein en gebruiksvriendelijk.

Overzichtelijke site, snelle levering en een prima product.

Zeer positief.

snel en goede kwaliteit producten

!ex dat ik er iets besteld hebt, "gas"gevuylde lasdraad en nog wat benodigdheden. De lasdraad last beter dan de rol die in het apparaat zat, dus die kwaliteit zit goed. Voor zon huis tuin en keuken ;las app. is het voldoende

zeer goede service

wij hadden een decupeerzaag gekocht en in de garantie gaf het op wij kregen een nieuwe super goede service

1 levering tip top

Alles tip top en een snelle levering de website prima en duidelijk. 👍👍

Zeer goede service

Miste het sleutel van mijn boormachine Er werd gelijk een besteld Het was binnen 1 uur geregeld

helemaal top goede prijs snelle levering

zelfs op een mail werd heel snel gereageerd.

buitengewoon

zeer vlotte levering:binnen 24 uur,kwalitatief zeer goed en effectief.eindelijk een goede oplossing om voegen van onkruid e.d. te verwijderen

snel en goed

mijn bestelling werd de volgende dag geleverd, en ik werd goed op de hoogte gehouden ivm het volgen van mijn pakket. het product werkt zoals beschreven op de website . Top

Goede prijs en levering.

Geen enkele negatieve puntje.

Zeer snelle levering!

Vandaag besteld, morgen in huis.

Afgelopen week een waterpomp + toebehoren gekocht

Duidelijke website qua bediening en even gebeld i.v.m de ruime keuze en ook daarover een goede uitleg gekregen.

Goed is gewoon goed

Alleen de levertijd door postnl is een probleem. Leveren tussen 08 en 21.30 uur is voor veel mensen nogal breed

40 Nieuw Amsterdamsestraat

Emmen 7814 VA