Pluspunten
Na een foute levering , werd dit snel kosteloos opgelost .
VerbeterpuntenDe site up to date houden .
Pluspunten
Zeer vlotte en correcte levering van een goed product. De kwaliteit van het product ligt bij de fabrikant en niet bij de leverancier
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Eerste bestelling gedaan ! Alles prima !!
VerbeterpuntenGeschreven Handleiding uitgebreider .
Pluspunten
Oplossingsgericht, servicegericht, klantvriendelijk
geen
Pluspunten
Snel geleverd, ook de mogelijkheid om het af te laten leveren bij een afhaalpunt is top
VerbeterpuntenMisschien de zichtbaarheid op internet.
Pluspunten
Prompte levering; duidelijke website; concurrerende prijzen
VerbeterpuntenOp de website bij een gekozen stuk gereedschap tevens eventuele bijbehorende logische accessoires tonen: bv. bij een takkenzaag de losse zaagbladen.
Op sturen van de producten kan veel beter. Wordt op een aflever punt afgeleverd. Ook al is dat niet gekozen.
Wij bieden verschillende afleveropties aan. De keuze die gemaakt wordt hebben wij helaas niet in de hand. In dit geval is er voor een afleverpunt gekozen, dan sturen wij het naar het afleverpunt.
Pluspunten
communicatie goed en snel eerste aanzicht van product oogt goed als weer wat nifig ben zal ik eers kijken of houkematools het heeft prijs en kwaliteit ben er k te vrede
Pluspunten
Netjes snel geleverd en ook nog eens mooi verpakt een echte aanrader
Pluspunten
netjes verpakt
VerbeterpuntenEr stond bij het ene product 1 a 2 leverdagen, voor de andere had ik gebeld en deze zou vrijdag binnenkomen en dus zaterdag geleverd worden. een berichtje dat de artikelen samen op vrijdag zouden komen had ik wel op prijs kunnen stellen .
Pluspunten
Vlotte en keurige goed verpakte levering.
geen
Pluspunten
Makkelijk te vinden en vlotte levering
Pluspunten
Goede service. No nonsense. Nette reactie
VerbeterpuntenControle op verpakkingen voor verzending
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering.
40 Nieuw Amsterdamsestraat
Emmen 7814 VA