Pluspunten
was redelijk snel binnen
Verbeterpuntenmisschien tot en met 22 uur bestellen volgende dag in huis?
Pluspunten
Prima verpakt en snel geleverd !
Pluspunten
Voor de eerste keer besteld bij dit bedrijf en het positieve tot nu toe is de snelheid van de levering.het gereedschap wat we gekocht hebben moet zijn funcionaliteit nog bewijzen maar het ziet en voelt goed.
Pluspunten
Goede info
Pluspunten
Goede prijs. Snelle levering
Pluspunten
Snelle levering, echter is het product door mij nog niet in gebruik genomen.
VerbeterpuntenKan ik nog niet aangeven. Het product is nog niet in gebruik genomen.
Pluspunten
Pluspunten
accuratesse en snelheid
VerbeterpuntenFout in het laatste formulier bestelling opsporen. als die er eenmaal is is het voor gebruikers moeilijk om alles weer oké te krijgen.
Pluspunten
Prima bedrijf en een snelle levering en een goede prijs.
Pluspunten
vriendelijk en vakkundig personeel, goed assortiment , prijs ook in orde
Pluspunten
Duidelijke info en nette prijzen
VerbeterpuntenWeet ik niet lijkt me prima
Pluspunten
al vaker bij Houkema besteld. snelle nononsens levering. laatste levering mijn adres niet goed ingevuld, toen ben ik gelijk opgebeld om naar de ontbrekende gegevens te vragen. volgende dag nog in huis..
Verbeterpuntendit vasthouden!!
Pluspunten
Bijzonder snelle levering en goede prijs
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goedkoop..vandaag besteld morgen in huis
Verbeterpuntenmomenteel ..geen
Pluspunten
Levering gebeurt zoals vermeld
Pluspunten
Snel geleverd top!!!
Pluspunten
Mijn bestelling werd door postnl verkeerd verwerkt. Door snel en effectief contact van HoukemaTools richting postnl werd alles de volgende dag afgeleverd. Dankzij HoukemaTools alles op tijd ontvangen. Top service.
Verbeterpuntengeen.
40 Nieuw Amsterdamsestraat