Pluspunten
zeer snelle en correcte levering.
Pluspunten
overzichtelijke site
VerbeterpuntenProbeer eerder aan te geven hoelang de levering duurt. Woensdag bestellen en zaterdag leveren is geen snelle levering zoals u aangeeft.
Bedankt voor uw bericht. Bij het artikel stond op het moment dat u het bestelde een levertijd van 2-4 werkdagen. Hier zaten wij ruimschoots binnen.
kijk eens naar je manier van verzenden.ik bestel mijn spullen op internet omdat ik geen tijd/zin heb om er achteraan te jagen.ik heb nog nooit zoiets ******s meegemaakt.ik heb niks te kiezen over het afleveren.de eerste dag is er net niemand thuis en dan wordt het meteen de dag erop aangeboden.dan is er zeker niemand thuis,wij werken namelijk fulltime.nog gebeld met de klantenservice van dhl maar niets mogelijk.nu kan ik dat ding een keer op gaan halen in eindhoven!dat wordt dus vrij nemen.lang leve het internet.nu rijdt ik veel tenten langs waar ik zo zo'n ding had kunnnen halen.ik weet niet wat voor goedkope deal jullie hebben voor dat gratis verzenden,maar ik betaal er liever wat voor dat ik hem op een afhaalpunt op het dorp of dergelijke kan ophalen.dus nooit meer Houkema en heel goed kijken dat de spullen niet met dhl komen.voor die webshops gelukkig 10 andere.
Wij begrijpen uw frustratie, maar als er een pakket bij ons wordt besteld en er wordt aangegeven voor 17.30 uur besteld morgen in huis, dan kunt u hier ook vanuit gaan. Als u dan niet thuis bent en dit wordt niet aan ons doorgegeven kunnen wij niets veranderen of aanpassen. U besteld een artikel zwaarder als 30kg, Dit soort artikelen worden alleen op werkdagen aangeboden, dit heeft niets met DHL te maken, dit gebeurt bij elke vervoerder. Wij zouden graag anders willen, maar de vervoerders doen nog geen palletzendingen in het weekend. Met de gegeven trackingmail had u kunnen zien dat de volgende aanbieding dan maandag zou zijn. Als u ons gebeld/gemaild had dan hadden wij een andere afspraak kunnen maken. Wij hebben alleen niets van u gehoord
Pluspunten
Pluspunten
De eerste levering is/was prima verzorgd
Pluspunten
Eerst telefonisch contact gehad met de firma. Ik werd er vriendelijk te woord gestaan en heb daarna mijn bestelling geplaatst. Na de bestelling kreeg ik meteen een mail om de bestelling te volgen. Volgende had ik de bestelling binnen.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Zeer snelle levering van vriendelijk geprijsd product!!!
Pluspunten
Snelle levering, goed assortiment voor een goede prijs.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Pluspunten
Netjes afgeleverd,zaagmachine is nog mooier dan ik in gedachten had
Pluspunten
geen
VerbeterpuntenDe stekker van onze bouwlamp, was gemonteerd in de Amerikaanse stekker. 2 schroefjes en het was opgelost. Maar als je dat niet ziet, stuur je hem terug of gaat heel moeilijk een andere stekker monteren. Kleine gebruiksaanwijzing in de doos?
Pluspunten
Het prettig gesprek en geduld als men info vraagt.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Heel vlotte afhandeling van de bestelling.
Pluspunten
Prima communicatie en service
Pluspunten
Ga zo door!
Pluspunten
Snel geleverd, zoals beschreven en zeker niet duur. Zeer tevreden over de geleverde machines. Bedankt.
Pluspunten
Supersnelle levering, goede internetsite zo moet het.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Alles in orde ,ik ben zeer enthousiast over uw bedrijf.
40 Nieuw Amsterdamsestraat
Emmen 7814 VA