Pluspunten
vlotte e-mail communicatie over betaling, bestelling en levering.
Pluspunten
Vlotte bestelling en gemakkelijk de levering vlotjes en perfect. Bij een volgende gelegenheid weer gereedschap bestellen!!
Pluspunten
Ik heb een afkortzaag besteld. Toen ik deze kreeg bleek er een productiefout. Na contact met Houkema is dit prima opgelost,zonder problemen. Perfecte service en nazorg! Prima bedrijf!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snelle en betrouwbaarheid leveren!!!!!!
is met bedrijf gecommuniceerd.
Pluspunten
alles klopt aan dit bedrijf. gerard
Pluspunten
Goede en goedkope producten en een zeer snelle levering. ze doen wat ze beloven echt een aanrader !
Pluspunten
Was eerste bestelling. Accuraat en vlot afgehandeld.
Pluspunten
Geweldige snelle levering, veel keuze en zeer scherpe prijzen. Hoewel ik bepaalde artikelen mis ben ik dik tevreden
Pluspunten
Heb geen negatieve punten
Pluspunten
Bestelling is netjes verlopen. Ruime keuze in assortiment.
Pluspunten
Snelle levering en juiste correspondentie
Verzendingen via DHL. Ik ben bij een van mijn bestellingen niet thuis geweest. Het bestelde moest ik afhalen bij het (hoofd)depot van DHL in Zwolle 27km van mijn huisadres. Het zou prettig zijn om binnen een straal van 5km je pakketje af te kunnen halen.
Pluspunten
Hebben al hun artikelen ook op voorraad dus er kan altijd geleverd worden.
Pluspunten
zeer goed klantenservice; heldere mail wisseling
Pluspunten
niets anders dan lof Perfect
Verbeterpuntengeen, ga zo door
Pluspunten
zeer goede service
Verbeterpuntengeen
40 Nieuw Amsterdamsestraat