SNELLE LEVERING

SNELLE EN GOEDE LEVERING

zeer goed

Mijn eerste bestelling bij Houkema Tools maar zeer tevreden over de snelle levering en de prijs van het product

Afgehaald, nette prijs, goede pomp

Pomp en afzuigslang besteld, nette prijs, doet het prima

Levering

Ze doen wat er op de site staat voor 17.30 besteld volgende dag in huis Uitstekend.

prima freesmachientje

Vlotte afwerking en verzending ben al veel jaren in bezit van zo een freesmachientje wel ander merk maar die gaf de geest .Dus vandaar nieuwe aankoop voor het frezen in serre .Wat ik zojuist uit probeerde prima apparaat groetjes egide

Goede qualitijt

Ik had al eerder gereedschap van einhell. Was stets tevreden Ook diet aparat lijkt goed gekonstroeeerd En werkt perfect. Groetjes Martin Lambertz

Perfect product en snel geleverd!

Zoals boven omschreven, perfect product en snel geleverd.

slecht

Heb het nog steeds niet ontvangen en krijg nu mail van jullie hoe het is bevallen ? Wil graag weten wanneer ik het ga krijgen ? Verzendbevestiging van uw HoukemaTools bestelling ORD1114312. Groeten van HoukemaTools. Hieronder vindt u de Track & Trace-code voor uw bestelling ORD1114312: 3STGDY1368575 Op dit moment wordt uw pakket ingepakt en zo dadelijk aan de vervoerder meegegeven. Met de track & Trace code kunt u het pakket verder volgen op de site van de vervoerder. In de loop van de dag/avond wordt er meer informatie verstrekt over uw zending. (Ontvangt u deze mail op zaterdag, dan geldt deze informatie voor maandag of eerste volgende werkdag) Voor het traceren van uw pakket, gaat u naar: PostNL Gebruik uw ontvangen track & trace code Hebt u uw bestelling binnen drie tot vijf werkdagen na ontvangst van dit verzendbericht niet ontvangen, stuur ons dan een bericht via de link in My Account op HoukemaTools. Dit is de efficiëntste manier om met ons te communiceren, omdat alle vragen die u via My Account stelt automatisch worden gekoppeld aan de bestel- en factuurinformatie van uw account. Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen als u daar de voorkeur aan geeft! Hartelijk dank dat u bij ons hebt gewinkeld! Met vriendelijke groet, HoukemaTools

Snel levering

Super snel top!!!

Betaalbaar en correcte levering

Zeer tevreden vooral over de prijs en levertijd

Van bestelling tot levering 2 dagen is mooie afwerking top

Snel en accuraat

Netjes en snel geleverd

top

Snelle levering Spijtig dat post nl de levering niet aangepast heeft en dat de bestelling met een andere firma geleverd werd.

Onderdeel was makkelijk te vinden op de site en had een zeer redelijke prijs. Snelle levering, waar PostNL weer een dag extra erop zette. Lag overduidelijk niet aan Houkema.

Deskundig en behulpzaam

Bij vragen is Houkema goed bereikbaar en heel behulpzaam.

Teleurstellend

Besteld product (electrische plantenspuit) was gebruikt en had al wat gebruikssporen. Ik betaal voor een nieuwe product, dus zou ook graag een nieuw product ontvangen.

Goed product

Netje na 5 dagen ontvangen,sneller kan niet waarschijnlijk. In een doos waar makkelijk de hele voorraad van Houkema inpast !

***

Ik hoop dat dit een grapje is of zo, want 1 week na mijn bestelling heb ik nog steeds niets ontvangen,- het telefoonnummer waar je naar moet bellen voor de klantendienst bestaat gewoon niet, en op e-mails wordt gewoon niet gereageerd

De tijd klopt lang niet

De bezorger kwam zaterdag heel mooi was thuis maar stond om dinsdag tussen 1200 uur en 1430 uur dus heel gek maar voor de rest alles oké

Afspraken goed na gekomen . Bezorging mooi op tijd

Werkt heel goed, wel wat zoeken.

Zeer goed toestel. Eenmaal alles onder de knie werkt deze drukspuit van Einhell uitstekend. Zoals bij vele Duitse fabrikanten: gebrekkige handleiding met veel nutteloze aanbevelingen waar de essentie verloren gaat.

Snelle levering..prima

S avonds besteld, andere dag thuis

gewoon goed

Redelijke prijs, makkelijk besteld en snel geleverd.

Supersnel geleverd top

Vandaag besteld gisteren al in huis zo snel …

40 Nieuw Amsterdamsestraat

Emmen 7814 VA