Zeer vlotte levering

Goed duidelijke site met prijs/kwaliteit bewuste artikelen. Levering zoals beloofd.

Snelle bezorging en nette prijs

Tackers besteld en deze werden de volgende dag al geleverd.

Snelle en correcte transactie

Mijn bestelling werd snel en correct behandeld; de artikelen waren precies volgens de beschrijving op de site. Ook het berichtenverkeer verliep vlekkeloos en sympathiek.

Perfecte service

Bestelling gedaan om 20u45 en zelfs in België de volgende middag geleverd. Dit temidden van eindejaars drukte en Corona problemen. Uitstekende service zou ik dus zeggen.

Uitstekend en snel

Top ga zo door

Zeer deskundige leverancier

Elke vraag die ik stelde kon snel en goed worden beantwoord, zeer snelle levering en alles volgens afspraak

vlot en netjes

vlot en netjes

Goede klantenservice en snelle bezorging

Goede klantenservice en snelle bezorging

scherpste geprijsd op internet met een levering de volgende dag

De samenvatting zegt het. Deze vlak en vandiktebank met onderstel sloot het beste aan bij mijn wensen en wordt geleverd inclusief onderstel. De volgende dag na avondbestelling werd een pallet afgeleverd met daar op een indrukwekkend pakket ... tijdens deze drukke kerstperiode/lockdownperiode. Als er een puntje genoemd moet worden: doordat de letter niet afgedrukt was bij het huisnummer had ik bijna honderden meters moeten lopen met het pakket. De bezorger vermoedde een verkeerd adres en met een telefoontje werd het opgelost. Al met al heel tevreden over prijs en levering. Over de kwaliteit kan ik pas wat zeggen als ik 40 met lintzaag gezaagde eiken traptreden gevlakt en op dikte gemaakt heb. Mijn buren kijken waarschijnlijk uit naar het aangename geluid dat de machine gaat maken. Fijne kerst.

Zeer snelle levering en heel gunstig geprijsd, top!

Zo hoort het te zijn

Superrr snel

Vandaag besteld morgen in huis… Hier is dat echt zo !!!

Snel en uit voorraad geleverd

De volgende werkdag al in huis

Alles OK, moet nog uitproberen maar het zal GOED zijn voor mijn noden.

Alles OK, moet nog uitproberen maar het zal GOED zijn voor mijn noden.

Snelle en correcte service

Snelle en correcte service

voor herhaling vatbaar

Duidelijke website, scherpe prijs, snelle levering en "goed spul "

Veel keuze en vlotte levering

Was op zoek naar lasapparaat om hekwerk te maken. Kwam bij Houkema uit via diverse zoekmachines. Ze hebben veel keus, vaak het goedkoopst en supersnelle levering. Na besteld te hebben werd het lasapparaat de volgende middag al afgeleverd.

Snel en correct

Breed assortiment met goeie prijs & kwaliteit verhouding

Prima ervaring

Alles volgens afspraak. Snelle levering.

Super ervaring mee.

Goede prijs kwaliteit verhouding. Gisteren besteld vandaag geleverd. Een aanrader.

gewoon goed zoals het hoort

snel verzonden, geen problemen. alles fijn

Perfect!!!!!

Snelle reactie,Snelle service gewoon perfect!!

Super snelle levering

Nog de zelfde dag bevestiging dat product was verzonden. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Werk in een keer goed uitvoeren

Jammer dat er bij het magazijn de goederen verkeerd worden ingepakt en dus verkeerd bij de ontvanger wordt geleverd. Na telefonisch overleg is het uiteindelijk na enkele dagen goed gekomen.

40 Nieuw Amsterdamsestraat

Emmen 7814 VA