Vrijdag namiddag besteld, zaterdag erop in huis. Dit is bijna leuker dan naar Drenthe rijden ;)

Duidelijke website, scherpe tijd en snelle levering.

Duidelijke website, scherpe tijd en snelle levering.

Snel geleverd en product is naar behoren

Alles is goed geregeld hier. Snel, goed en niet duur.

Ben heel blij met de ventilator kachel, en werkt perfekt

Zeer goede artikelen, en snelle bezorging.

Goede prijs. Snelle levering.

's Avonds online besteld. Op de tweede werkdag erna ontvangen. Ben met het artikel tevreden.

Producten die ik zoek snel geleverd

Service met grote S

Uiterst tevreden over de snelheid van levering en prijs. Reeds meerdere keren besteld bij ze en steeds snelle en correcte levering.

gekeken, bestelt, en binnen 24uur geleverd

en zonder, gebreken en en het werkelijk bestelde mogen ontvangen. precies zoals omschreven. gewoon top.

Vlugge levering

Wanneer ik nog een machine of andere nodig heb zal ik deze zeker bij jullie bestellen

Meer dan in orde

Mijn bestelling ,levering was beloofd op maandag door post nl is echter pas dinsdagnamiddag om16h30 geleverd dus 2 dagen zitten kijken,maar ziet er wel in orde uit grijs willy

Netjes en snel antwoord geweldige service

Gowoon netjes en snel

Ik heb mijn product besteld en het is de volgende dag bij mij geleverd,zonder problemen daar houd ik van.

duidelijke site, scherpe prijs, snelle levering

zie boven

Correct en zeer snelle verzending!!!

Correct en zeer snelle verzending!!!

Prima en nontent

Gewoon goed

Supper snelle levering

Snelle reactie op vragen; correcte en snelle levering; scherpe prijzen.

Snelle reactie op vragen; correcte en snelle levering; scherpe prijzen.

uitstekend

Snelle en correcte levering van de bestelde bosmaaier. Ik kan het bedrijf ten zeerste aanbevelen.

Top aflevering zoals beloofd.

De aflevering was zoals beloofd en op tijd. Product keurig verpakt en zo te zien gaat de schaar aan de verwachting voldoen. Nog niet in de praktijk geprobeerd, gaat volgende week gebeuren.

Goede ervaring!

Ik had een product die niet meer naar behoren werkte. Na een mail gedaan te hebben naar houkemaTools, heb ik retour info gekregen met gratis retour zending. Al snel kreeg ik bericht dat ik een nieuw apparaat toegestuurd zou krijgen omdat het apparaat niet naar behoren werkt.

Goede reactie en prima geholpen

Snel geleverd fijn.

Goede en snelle levering,en hopelijk ook een goede service als er iets kapot gaat.

Goed product en snelle levering

Het product kon ik makkelijk vinden op de site. Niet direct was duidelijk of ik verzendkosten moesr betalen. Kan iets duidelijker. Wel stond er bij het afrekenproces duidelijk dat als ik nog een bepaald bedrag zou besteden, de verzendkosten gratis zouden zijn. Dat was makkelijk. Product is goed. Snelle levering. Tevreden.

Supersnelle levering! Leuke, concurrerende prijs.

Ondanks de vakantietijd had ik mijn bestelling de volgende dag al in huis. Netjes geleverd en tegen een leuke prijs. Aandachtspuntje: mijn kleine gereedschap zat wel in een heel grote doos. Ongeveer 80% was ongebruikt.

Netjes

Vlotte verzending