Snel en goed geïnformeerd.

niet eerlijk

normaal boven 75€ gratis verzending toch nog verzendings kosten betaald materiaal wel in orde

Handig.

Fijn apparaat. Snel geleverd.

Goede communicatie en snel geleverd

Bestelling op tijd geleverd top

Aangeraden

Snel correct Snel reactie op vragen

Snelle en correcte levering

Snel geleverd conform belofte

Snel en correct

Snelle correcte levering. Het apparaat was netjes verpakt en functioneert naar verwachting.

Snelle levering, goede klantenservice

Bij mijn eerste bestelling was er iets mis gegaan met de betaling, ik heb netjes contact gehad ik ben snel ter woord gestaan en het is netjes afgehandeld. Mn vriend is er blij mee :)

Alles perfect geleverd

Ben zeer tevreden over de deal.

Alles goed gegaan.

Snel besteld en snel geleverd.

Goed en snel bezorgt

Snelle levering.

Is altijd al goed geweest

Ik heb al vaker gereedschap bij HoukemaTools gekocht en als de service niet goed zou zijn was dat nooit gebeurd.

Alles perfect op tijd geleverd

Zending kwam heel snel binnen !

Kan niet beter

Besteld en mooi op tijd geleverd

Ga zeker vaker gebruik maken van hun website.

Tevreden

Hele goede ervaring. Op tijd geleverd en in goede staat ontvangen

niet eerlijk over verzendkosten

De manier waarop dit is opgepakt bepaald de score. De titel is duidelijk, als je daar dan op reageert dan krijg je een oneerlijk antwoord, het kan zijn dat je België anders behandelt, maar dan moet dat op voorhand duidelijk zijn. Als je dan in je reactie meld dit bij Thuiswinkel te melden krijg je het arrogante antwoord, doe maar. Was dus al gebeurt.

Uitstekende service vlotte levering

Ik had eerst een verkeerd product besteld de volgende dag gebeld order probleemloos aangepast top geregeld. Aanrader.

snel geleverd

goed en snel

uitstekend, hele snelle levering!

houtdraaibank besteld, volgende dag kon ik hem al afhalen bij de plus supermarkt. niet duur en dus een hele snelle levering. Super!!

Goed, betrouwbaar en snel

Prima ervaring in vrijwel alle opzichten. Minpunt is de verpakking. Een cirkelzaag in een veel te grote verpakking die daardoor niet door de brievenbus kan terwijl de afmeting van de zaag dat wel kan. Daardoor onnodige hoge kosten en verspilling van energie nl hoeveelheid karton en vulling van het pakket. U kunt op dit gebied leren van Bol en 1,2,3 inkt.

Gewoon zoals het hoort

Goede prijzen, voorraad en snel geleverd.

40 Nieuw Amsterdamsestraat

Emmen 7814 VA