Top accu!

Top accu, hij is krachtig, waar ik blij mee bent.

Snelle service Goede prijs Netjes verpakt ..!

top

vond het apparaat wat ik nodig had, tegen een scherpe prijs. Ik, had al ervaring met Houkema en ook nu weer tot volle tevredenheid.

Snelle levering en uitstekende after sales

Mijn ervaring met Houkema Tools is uitstekend te noemen. I bestelde een kolomboormachine die voor mijn lichte werk uitstekend geschikt is voor een heel goede prijs. De verzending was ultrasnel. Tijdens vervoer was ondanks de degelijke verpakking toch de transparante beschermingskap gesneuveld. En telefoontje en een email waren genoeg om een paar dagen later een nieuwe kap te ontvangen. Kortom, uitstekende winkel met uitstekende service Koop hier zeker weer.

Geleverd zoals beloofd

De goedkoopste!

Keurig op tijd,en echt voordelig netjes verpakt. Goed product

Vriendelijk en snel

Was zeer goed begeleid

Keurig op tijd bezorgd op Ameland !

Houkema tools is betrouwbaar accuraat bedrijf

stipt

duidelijk orderproces, stipte opvolging door nauwgezette voortgangsemails, bezorging op tijd.

Ben zeer tevreden tot nu toe met Houkema Tools

Ik heb al verschillende producten gekocht bij Houkema Tools en ben zeer tevreden anders kocht ik daar niks meer,goede levering en als je beld zijn er nog mensen die je te woord staan niet alles online.

Toppie

Super snel geleverd

Bestelde beitels binnen 2 dagen in huis.

Behalve achteraf vermelde verzendkosten, prima winkel

Snelle levering en producten in goede conditie!

Houkema Tools is fijn om zaken mee te doen.

Zie geen verbeterpunten, dat is dus een groot compliment.

Nvt

snelle levering en apparaat werkt prima

Goede opvolging en snelle levering

Vlotte bestelling en levering

Vlotte bestelling en levering

snel en netjes geleverd

Levering was prima, maar prijs is bij nadere beschouwing erg hoog: bijna 80 waar de normale prijs op internet 60 is. Heb m al gebruikt, anders had ik hem teruggestuurd.

Goede firma

Volgens afspraak op tijd geleverd.

Woensdag besteld en mooi op de door mij aangegeven tijd op afgelopen zaterdagmiddag bezorgd. Vandaag accumaaier in gebruik genomen. Prima resultaat. Zeer tevreden. Voor een eventuele vervolgbestelling kom ik zeker bij HoukemaTools.

Snel geleverd en netjes verpakt top

Perfecte levering! De afstpraak 'Vandaag besteld morgen huis wordt zeker nagekomen'. Nice customer journey tot dusver Nu aan de slag.

Snelle levering!

40 Nieuw Amsterdamsestraat