Ik weet het niet.

Ik zit vanaf vanmorgen 8:30 te wachten op het oordeel van mijn videos. Daar heb ik nog niets van mogen vernemen. Bert

Super makkelijk en duidelijk om te bestellen alleen mis ik nog de factuur. Die zou ik gaarne nog ontvangen. Alvast bedankt

Niet ontvangen

Erg teleurgesteld. Op de site kan je aangeven wanneer je het artikel wenst te ontvangen. Dus houden we die dag vrij. Echter niets ontvangen. Jammer, we hadden graag een goede receptie gegeven

Efficient so far.

So far good ,just received a discount for second purchase. Now awaiting the arrival of the ordered product.

Goede info, correctie en vlotte levering, juiste artikel.

Ik kreeg direct duidelijk antwoord op mijn per e-mail gestelde vraag over uitwisselbaarheid van een accu. Accu besteld en de volgende dag keurig geleverd. Getest en het werkt prima.

prima service en gereedschap

gemak en professioneel

Geen goede kwaliteit

Heb ik zelf de retour geen goede kwaliteit artikel, Dus ik vind dat is geen goede ervaringen. Ik zou niet meer van Houkema Tools iets kopen. Groetjes.

geleverd zoals afgesproken. (Compleet en op tijd).

Tijdige levering, en compleet. Geen weken wachten als er weer eens een boot dwars licht ij het Suez kanaal. De geleverde waren (in dit geval een tafel cirkelzaag) was compleet.

Zeer vlotte levering.

Ik ben erg tevreden met mijn bestelde produkt.

Prima. Houkema handelt t netjes af

Besteld en geleverd conform verwachting. Scherp geprijst t.o.v. "conculega's". Over t apparaat kan ik nog nieys zeggen

Vlugge service

Prijs kwaliteit zeer goed, tevreden met mijn aankoop

Boven alle verwachting behulpzaam.

Na een beroerte heeft mijn man moeite met gebruiksaanwijzingen, bij Houkema Tools neemt men alle tijd om alles uit te leggen. We zijn blij om zo dichtbij te wonen dat het mogelijk is.

Goede snelle service en een mooi assortiment.

Snelle levering, voldoende voorraad!!

Voldoende accurate voorraad, snelle levering en goede kwaliteit!

Goed produkt goede prijs

Snel en goed

fijne ervaring met houkema tools

goede en snelle levering

Goed ervaring!

Heel goed ! Snelle levering en product dat voldoet aan de eisen!

Snel geleverd!!

Tevreden.

Mooi op tijd geleverd. Ga zeker weer bij jullie bestellen. Hartelijke groeten

Snelle levering!

Kwaliteit voor de juiste prijs.

Snelle levering en de goedkoopste in zijn soort

Prima afhandeling

Vlotte berichtgevingen en afhandeling mbt de levering!

Ik heb hier een bandschuurmachine tafel gekocht. Prijs en levering waren goed.

Alles prima verlopen.

Alles prima verlopen, zeer goede prijzen zowel voor de goederen als voor de levering .Zeer snelle levering en goede communicatie.

Snel verzonden, product voldoet aan verwachting

Snel verzonden, product voldoet aan verwachting