Advies ontvangen en vriendelijk behandeld

Gevraagd Advies ontvangen en vriendelijk behandeld

Is goed geregeld het set bij elkaar

Jullie hebben goede service

Snelle levering en scherp geprijsd

Perfecte levering

Goede afspraken nagekomen perfecte levering

Betrouwbaar. Service gericht

Na het ontvangen van de verticuteer machine bleek er een wiel kapot te zijn. Dit gemeld en meteen is er actie ondernomen. Een week later kosteloos een nieuw wiel geleverd. Top!

Uitstekend en snel

Ik kan u bij iedereen aanbevelen service zoals het hoort.

Op zich prima

Een pakketje dat in een brievenbus past verzenden in een doos van 40x30x20 en de ruimte opvullen met papier is wel erg overbodig en niet milieu bewust.

Snel en perfect geregeld!

volgens afspraak snel bezorgd

volgens afspraak snel bezorgd, duidelijke website

Snelle afhandeling aankoop

afwachten

ik heb de verticuteermachine besteld via internet. heb verder geen ervaring met Houkema Tools. na de bestelling wel gelijk een bestelbevestiging en een track en trace gekregen. (netjes) Nu 2 dagen later een beoordelingsformulier van Houkema, kijk ik op de track en trace code blijk het dat ze bij de transporteur nog niets binnen hebben van Houkema dat bij mij afgeleverd moet worden. zijn jullie misschien net te vroeg met het beoordelingsformulier.

Gewoon zoals het hoort

Prima website, prima bestelprocedure en prima prijs, slechts een paar euro's hoger dan Amazon.de. Dan kies ik toch liever voor een Nederlands bedrijf voor mijn bestelling.

Super: snel, betrouwbaar en goed product

Goede kwaliteit gereedscap

Overzichtelijke rollebol. Goede communicatie.

Prima snelle service

Snel online gevonden wat ik nodig had. Prima opvolging en snelle levering!

Verzendkosten niet nodig

Snelle levering, alleen voor een product van 2,85 dat door de brievenbus past 4,95 verzendkosten moeten betalen is wel een beetje raar.

Nog niets ontvangen

Nog niets ontvangen

Prima service snelle bezorging.

Goed product,werkt prima prima service en snelle bezorging. Met Klarna achteraf betalen moet beter afgehandeld worden of van de site halen als het niet werkt. Eventueel mensen die het via Klarna betalen waar het niet lukt even benaderen. Mvg. John

Goed en snel !

Mijn persoonlijke evaring over Houkematools is goed ! Besteld en de volgende dag afgeleverd! Keurig!

Geleverd binnen 24 uur. Op de aangegeven tijd. Klasse

Zeer goed geholpen. Telefonisch besteld zonder probleem een account aangemaakt. Bestelling geplaatst telefonisch. 3 dagen later alles in huis zoals beloofd.

Super goed, qua snelle verzending.

Snelle verzending.

Goede prijs en product