Kwalitatief goed product.

Snelle levering, goed product en een zeer schappelijke prijs.

Nog niet goed

Ze hebben nog niks geleverd de post

Duidelijke site en vlotte afhandeling. Minpunt vind ik de hoge drempel naar geen verzendkosten. Als die lager was geweest had ik zeker wat spulletjes erbij besteld.

snel geleverd en eenvoudig te bestellen

snel geleverd en eenvoudig te bestellen. nu nog kijken of hetgeen ik heb gekocht naar wens is maar daar heb ik alle vertrouwen in.

Goede ervaring

Goede ervaring met Houkema Tools. Accu kettingzaag, met toebehoren besteld, andere dag bezorgd. Alles voldeed aan de verwachtingen.

Snel en correct geleverd, gewoon top

Helemaal top

prima afhandeling van geplaatste bestelling

Duidelijke site met vermelding van het in voorraad zijn van het artikel. Middels E-mail wordt goed gecommuniceerd over de status van bestelling. Door mij bestelde artikel was in voorraad en werd de volgende dag geleverd.

Snelle levering, de volgende dag, jammer van de verzendkosten. Item was goed verpakt.

Zeer snelle levering, mooi product

Ik had een snoeizaag besteld . En dus de andere dag al in huis. Top

Minder tevreden

Hallo Ondanks decoupeerzaag en oplader/accu gekocht. Werd snel geleverd, maar wat bleek......er zaten geen zaagjes bij de nieuwe decoupeerzaag......dus kon ik nog steeds niet beginnen met mijn klus. Ik vind het jammer dat dit niet duidelijk in de advertentie staat..... Er staat wel in dat de accu apart bijbesteld moet worden......maar niks over zaagjes, wat mijns inziens toch normaal is dat die erbij zitten. Ik kan natuurlijk wel apart zaagjes bij jullie bestellen, maar dat kost dan weer 15 euros ?? extra aan verzendkosten........wordt zo erg dure grap. Kunt u mij alsnog de juiste zaagjes toezenden, maar dan EXCL. verzendkosten. Verder ben ik wel tevreden...... Met vriendelijke groet Piet Bukkems, Mooksebaan 4c 6562 ZS Groesbeek Tel. 06-57341300

Gewoon prima !!!!

Güde hydrofoorpomp besteld Snelle levering

Op tijd en compleet

Doe wat ze beloven

SUPER SERVICE , TOP

Het gereedschap besteld ( zeer gemakkelijk ) en de volgende dag reeds geleverd , met steeds TOP communicatie over het verloop van de bestelling en levering . Gewoon ; gereedschap van doen , Houkema doen Bedankt Met vriendelijke groeten Geijsen Robert

Een zeer degelijke dienstverlening!

Een zeer degelijke dienstverlening!

Super snel geleverd

Mooi spul voor een eerlijke prijs en ook nog een snel in huis

Nog steeds niets ontvangen

Het pakket zouden ze zaterdag al afleveren nu maandagavond en nog steeds niets.

Tot nu toe nog niet geweldig

Communicatie niet geweldig, bestelling werd niet zoals aangegeven volgende dag bezorgd. Track en trace code gaf ook niet bezorg moment aan.

Ben tevreden over uw dienst.

Correct behandeld, snelle levering.

accupomp gekocht. voor de aanvullende onderdelen niet goed geholpen

Ik heb diverse email wisselingen gehad over mijn aanschaf van mijn accupomp. Het standaard gedeelte ging goed. Voor de aanvullende onderdelen, zoals de koppeling naar de leiding, geen goed advies gehad. Na diverse keren uitleggen, ook met behulp van foto's is het niet goed gegaan Ik heb nu 2 koppelingen waar ik niets aan heb. de snel koppelingen pasten niet en het kon ook helemaal niet

Snel

Snel, wel enorme doos voor klein pakje

Vlugge verkoper en dienst achteraf

Goed en snel

Duidelijke website, goede artikelen snelle levering, TOPPIE

Ondanks corona super service door Coen. Ik kon mijn bestelling met in achtneming van de corona maatregelen dezelfde dag nog ophalen.

Uitstekende orderbegeleiding en - bewaking, eerlijke prijs

Direct na mijn bestelling werd ik door Roy gemaild dat de Tafelboormachine niet binnen de drie beloofde dagen geleverd kon worden. Fout op de website en onjuist geïnformeerde servicedeskmedewerkers (chat). Excuses aangeboden, prima, kan gebeuren. Vervolgens trad er nog flink vertraging op bij de importeur. Uiteindelijk werd de machine keurig door de transporteur afgeleverd volgens track & trace. Gedurende het gehele ordertraject ben ik goed op de hoogte gehouden van de voortgang en alle strubbelingen bij de importeur, waar Houkematools natuurlijk (en helaas) niets aan kon doen.

40 Nieuw Amsterdamsestraat

Emmen 7814 VA