Goed geregeld

Alles vlekkeloos verlopen

na bestelling alles volgens plan verlopen.

ik ben goed tevreden en ga vaker een bestelling plaatsen.

Snelle levering prima.

Keurig over de bestelling levering en snel geleverd

Zeer goede ervaring rijker me Houkema Tools ! Goed snel en zonder poes pas ,ik kom zeker terug !

als boven staand in èèn zin he !!

Perfect en Correct!

Perfect en Correct

Mooie prijs voor mijn bestelde artikel en snel geleverd+

Prima gegaan, hoop dat ik geen ervaring hoef op te doen met de garantie / service afhandeling ( knipoog emoticon )

Geweldig wat snel geleverd en netjes

Prima service netjes verpakt niet duur ( rechtstreeks bestellen is goedkoper als bol.com

Prima levering mede gezien de tijd en het strenge winterweer

Goede prijs vlotte levering

Geweldig !

De fa. Houkema Tools doet wat ze belooft: Snelle levering, uitstekende begeleiding en beantwoorden van vragen zelfs s avonds rond uur ! Kan dit bedrijf aanbevelen ! Schipper.

zeer goed

zeer goed

Gemakkelijk bestellen, per omgaand geleverd, mooie producten!

Ik heb een serie accu machines besteld en geleverd gekregen. Levering was plezierig snel en de machines voldoen aan de verwachting.

Prima service en advies.

Prima advies, en als je een probleem hebt wordt er voor gezorgd dat het opgelost wordt. Ben over Houkematools dik tevreden.

goed product en snelle levering

goed product en snelle levering

Pakket gekregen de dag na bestelling top service nu nog mijn factuur en het is top

Prima prijs, prima verzending (gewoon volgende dag in huis desondanks Corona en sneeuwval, ik heb andere ervaringen met gereedschapsleveranciers : ( ), prima spullen.

Super , goede kwaliteit en snelle levering , netjes verpakt

Communicatie kan zeker beter, wel goed assortiment

Bij de website had ik gelijk een goede indruk, en bekeek het assortiment, omdat ik een klus had aangenomen. dus ik hoop dat alles wak ik aan gereedschap nodig heb, bij 1 zaak kan bestellen, wat ook kon, en ik ook gedaan hebt. ik wil daarom ook benadrukken dat als er iets niet geleverd word, of later, dat er een bericht uit komt. dit is uiteindelijk opgepakt, en krijg ik een mail dat er een onderdeel later geleverd word. vervolgens ontdek ik zonder enig overleg, dat er een creditnota is aangemaakt! Dit maakte mijn probleem met een klus in het verschiet er niet beter op. Overigens is het geld en wel weer snel retour gestuurd.

Product naar wens en snelle levering. Top!

Gewoon top

Gewoon oké!

Netjes verpakt en correct en snel afgeleverd

Perfect zoals verwacht

Ok

Snelle levering prima producten

Binnen 1 dag gekregen wat ik had besteld, chappeau voor de snelle service en prima materialen.

gewoon oké

gewoon oké