Hele vriendelijke en goede service

Ik heb op drie manieren contact gehad met Houkema Tools; telefoon, chat en bestelling per mail. Telefonisch werd ik vriendelijk te woord gestaan bij een aantal vragen over verschillende producten. Via de chat werd snel en vakkundig gereageerd op een aanvullende productvraag. De bestelling is snel verzonden. Top!

Supersnel geleverd.

Onze wasmachinekraan was stuk en ja..dan kan er niet meer gewassen worden.vandaag om 1600uur ontvangen de nieuwe kraan en de wasmachine draait alweer.top geregeld

prima service !

vandaag besteld, morgen in huis. is nog waar ook!

Snelle en correcte levering

Naast een goede prijs is de communicatie (mail) ook perfect. Voor herhaling vatbaar

Juiste accuschaaf met reservemessen direct beschikbaar en afgeleverd.

Juiste accuschaaf met reservemessen direct beschikbaar.

Goede advies en snelle verzending

Goed/snel geadviseerd en snelle verzending

snelle en correcte levering

Prima levering.

Erg snel geleverd, prima prijs!

Erg snel geleverd, prima prijs!

Prima bedrijf

Snelle verzending

Goede service!

Heb mijn pakketje netjes ontvangen. Top!

Eerst duidelijk telefonisch advies gekregen. De bestelling is keurig en snel geleverd.

TOP - heel responsief

Zeer vriendelijk - goede service

Goede generator/inverter

Zeer snel geleverd. Wel best wat gedoe om hem in werking te stellen omdat oa ook de goede olie moet worden gevuld. Het eerste starten ging erg beroerd. Gebeld met Houkema; de accu bleek niet te zijn aangesloten. Er zit een moderne kleine accu in die nog moet worden aangesloten en dit staat niet in de handleiding bij eerste gebruik! Toen dat allemaal was geregeld kon worden gestart en loopt hij gelijk prima. Als eerste een watermeterput leeg gepompt waar ruim een kuub water in stond. Is nog net in de auto te tillen en je kunt hem redelijk goed verplaatsen met het stevig opklapbare handvat en de wieltjes. Al met al ben ik er blij mee en ik verwacht niet dat hij snel stuk zal gaan.

Snelle levering en vriendelijke medewerkers

S ochtends machines besteld, 's middags kunnen afhalen. Na twee dagen werkten beide machines niet zo als het hoort. Contact gehad, kom 's middags meteen langskomen en nadat ook door de eigenaar het probleem werd vast gesteld onmiddellijk 2 nieuwe machines mee gekregen.

Super service

Ok

Top, snelle levering, maar de bevestigingshaakjes van de gereedschapsbordschaal komen niet overeen met de standaard bordmaat 10x38 mm, heb deze moeten bijsnijden.

Een uitstekende klantenservice, beter kan bijna niet.

Een goede ervaring opgedaan met Houkema Tools, ik zal zeker uw firma in het oog houden voor latere aankopen , heel correcte afhandeling , nogmaals mijn dank hiervoor, Groeten mijner zijds U bent vergeten het polsbandje bij te voegen , maar dat is niet zo erg.

Snel geleverd, op plek waar ik m ook wou

De machine zelf moet ik nog testen, maar de levering ging in elk geval vrij vlot. 1,5 week na bestellen was ie er zoals de site omschreef.

Ruim assortiment en goede service.

Goede webshop en vlotte levering

Snel en goed

Snelle levering Ik vond het wel raar dat ik op woensdag 20 januari had ingevuld maar ze waren op 19 januari geweest maar ik was niet thuis daarom had ik 20 januari gezegd dus de volgende dag konden het parket ophalen

Super en goed geleverd!

Goede prijs en super snel geleverd!

9 OP 10

de bestellingwas in orde. ik had niet anders verwacht BEDANKT

Afspraken goed nagekomen

Gemakkelijk bestellen en zeer snelle levering

Super en snel geleverd

40 Nieuw Amsterdamsestraat