geweldig

vlotte levering en netjes op tijd kan niet beter

Snelle en goede levering

Alles prima

Prima levering.

kan snel zoeken op de site en een geweldige service

Goed en snel

Snelle levering en genoeg keus

mooi op tijd met binnen ik ben er blij mee

afkortzaag ik heb al mee gewerkt het is top kan er veel mee doen gr fam vos en fijne kerstdagen en gelukkig nieuwjaar in 2021

Dik oké

Zoals altijd,snel en correct geleverd.

Snel en verzorgd geleverd

Direct na mijn bestelling kreeg ik een bevestigingsmail en een track en tracé code. De volgende dag werd mijn bestelling bezorgd

Wat een fantastische service en wat een mooie kwaliteit machine

Vandaag is mijn elektrische figuurzaag aangekomen. Ik was zelf zo stom on een verkeerd huisnummer aan jullie door te geven waardoor de machine terugkeerde naar jullie bedrijf. Ik stuurde een mailtje hierover aan de klantenservice en zie daar, zonder enige kosten is de machine afgeleverd. Het was een kado voor mijn vader op leeftijd en hij is zo blij als een klein kind. Super bedankt voor de service en het is een prachtige machine

Goede kwaliteit

Snelle levering en goede service...TOP

Top bedrijf

Bedrijf met super service. In overleg met dit bedrijf een andere machine gekocht dan wat ik eerst besteld had. Nieuwe machine vrijdag besteld zaterdag in huis. Mijn machine zaterdag teruggestuurd en dinsdag al het geld terug gestort. Dat is pas service.

Snelle en complete levering

Einhell is prima gereedschap boor een acceptabele prijs

Verzendkosten hoog in vergelijking met het product... vond het erg royaal verpakt veel papieren opvulling.

Z

Zeer snelle levering top service

Bestelling was correct en snel binnen.

Duidelijke productomschrijving. Snelle bezorging en netjes ingepakt.

Prima.

Zeer vlotte levering. Ik zoek alleen nog naar een schuifhout.

Lekker snelle levering

Ondanks de drukte ivm corona,was het pakket er binnen 2 werkdagen.

Optijd geleverd, doos stuk.

Omdat de door een flunke scheur had heb ik he product goed na moeten kijken. Het wat allemaal wel goed.

Zoals het hoort

Gewoon goed zoals het hoort

Snel en correct geleverd

Snel en correct geleverd

Goed product voor juiste prijs kwaliteit verhouding

Prima zaak

Ik kwam hier voor het eerst. Ivm corona uitsluitend digitaal bestellen en afrekenen met de mogelijkheid om af te halen in de winkel. Dat heb ik gedaan. Ik werd hier uitstekend geholpen. Vlot, vriendelijk, adequaat.

Zeer goede service en mocht dat nodig zijn direct het gewenste contact met vriendelijk personeel. En de goede prijs /kwaliteit verhouding. En bovenal vaak extra garantie en betrouwbaar, en dat is nodig in deze tijd.

Kon niet beter

Goed profijt, super snelle levering.

Perfecte service

Service was al goed mbt het eerste levermoment (erg snel) maar na gebruik had de zaagmachine wat probleempjes. Aangezien de klus nog niet af was mocht ik hem zolang blijven gebruiken en uiteindelijk een nieuwe machine gekregen.

40 Nieuw Amsterdamsestraat

Emmen 7814 VA