Bestelling snel geleverd! Ben tevreden!

Accılader en accu

snel en behulpzaam

Snel opgestuurd, goed verpakt.

Prima kolomboormachine!

Fijne website en snelle levering

Fijne website en snelle levering. Prijzen ook scherp.

Heel snell goed en goedkoop

Snel goed en zeker goedkoop ook nog

In een woord uitstekend

Goed geholpen en vlot bezorgd.

Super snel werd het afgeleverd .

Prima machine en snel geleverd

Goede prijsverhouding en snelle levering!

Helaas maar een 8, maar niet helemaal hun schuld...

Besteld om volgende week geleverd te worden ivm mijn afwezigheid. Tot mijn verbazing werd het meteen bezorgd. Jammer want ik was niet thuis. Locatie van de bestelling was niet meteen duidelijk.. Bestelling was gelukkig aangenomen door een betrouwbare buurman een aantal woningen verder op.. apart want mocht alleen aan de geadresseerd afgegeven worden.. bestelling was een apparaat met bijhorende accessoires. Dacht in de eerste instantie dat het verkeerde was geleverd, wat op de doos stond was niet wat ik had besteld.. Maar toen ik open maakte zag ik dat de accessoires bij een basis model toegevoegd waren.. bestelde accu’s waren geleverd zonder bijhorende originele verpakking? Want bij een andere bedrijf ( ik had meerdere besteld.. ) waren ze netjes in originele verpakking geleverd...

Snel, duidelijk, correct

Goede en snelle reacties bij chat. Pakje snel verzonden.

Betrouwbaar

Een aantal malen wat besteld waarvan de laatste keer een kolomboormachine die niet meer op voorraad was. Maar alsnog geleverd met alle acties die van toepassing waren. Gewoon top ook de levering. Henk

Prima.

Goede prijzen en keurig en snel geleverd.

Prettig telefonisch contact en goede afhandeling vd bestellingg

Evenals vorige keren ook nu weer een vlekkeloze afhandeling van mijn bestelling. Waarbij ik aanteken dat ik een extra lintzaag kreeg toegesturd omdat ik in zeer korte tijd twee lintzagen door spontane breuk verspeelde.

Tangen besteld, maar 1 op voorraad, houkema heeft contact gezocht en de rest na gezonden wanneer deze binnen waren.

Snelle levering volgens afspraak

Voor onze verbouwing warmtekachels nodig gehad om het stucwerk te laten drogen. Donderdag besteld en vrijdag in huis en dat voor het weekend van Sinterklaas. Ongekend snel.

Xxxxx

Ik ben zeer tevreden maar er was een klein minpuntje: mijn inlognaam en alle vorige gegevens waren verdwenen dus moest ik een nieuwe inlog maken en de adressen enzo. Misschien een nieuwe systeem?

Uitstekend!

Goed ingepakt, volgende dag bezorgd.

top service

alleen maar positieve zaken bij bestellingen en/of vragen , gewoon fantastische service en dienst na verkoop

Uitstekend.

Mooie website

wat ik had besteld was er snel en zat goed verpakt en zag er netjes uit.

Super levering en klantenservice

Super service

Goede service, snelle levering, gewoon top. Kon gelijk de volgende dag door met de klus

Top service. Snelle levering en prima klanten contact. Absolute aanrader

Snelle levering, makkelijk te bestellen

Snel geleverd na een makkelijke manier van bestellen. Helaas was de bestelling iets te snel en niet volgens mijn aangegeven bezorgdatum, zodat ik het pakket zelf moest ophalen bij het ophaalpunt van PostNl.

40 Nieuw Amsterdamsestraat

Emmen 7814 VA