Vlotte verwerking en verzending!

Goede service en vlot verzonden, handig de berichten van Postnl ook. In vind verder wel dat twee pakjes zaagjes wel in een luchtkussenenvelop passen, dat scheelt dan weer verzendkosten

Gewoon zoals het hoort

Gewoon bestellen en de volgende dag ontvangen

Houkema is in mijn ogen een goed en eerlijk bedrijf die de klanten netjes te woord staat aan de telefoon en alle tijd voor je hebben s je .et vragen zit of een goed advies nodig hebt. Ook het bestellen en het van hun kant versturen van het bestelde gebeurd op een zeer correcte manier. Heb ėėn keer ff een klein probleempje gehad met een vlak/vandikte bank maar dat was met twee dagen keurig netjes opgelost. Ik heb nu weer een nieuwe zaagtafel besteld en gekregen evenals een al wat eerder bestelde Güde afzuig installatie. Ook ga ik een niet/spijker pistool bij hun bestellen deze week mits voorradig. Al met al een prettig bedrijf om zaken mee te doen. Groeten Edgar Vieberink

Nadat ik mijn bestelling had geplaatst kreeg ik al snel de bevestiging en een trace nummer. De volgende dag kwam de bestelling netjes binnen. Rinus

Snelle levering ,gewoon top

Goede ervaring, snelle levering, goede leverings informatie

Oke

Geleverd wat gevraagd is

Snel en attent

Waar voor je geld

Zodra je een bestelling plaatst begint de machine te lopen en wort de bestelling zo snel mogelijk geleverd. Je wordt prima op de hoogte gehouden van de stand van zaken en de levering gebeurt echt snel.

Uitstekende communicatie en snelle levering

Ben uitstekend op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling en levering. Zeer vlot en voor een hele goede prijs!! Bovendien ook 2 jaar garantie, kortom: zeer tevreden.

Snel geleverd. Voldoet aan de verwachting

snel besteld en snel geleverd voor een goede prijs

Het gewenste product was goed te vinden en voor een scherpe prijs. De bestelling was gemakkelijk en de levering snel.

Correct en niet te duur

Meerdere bestellingen gedaan altijd correct geleverd en de kwaliteit is goed

uitstekend

uitstekend

Snelle levering en niet duur

ALLES IS SNEL EN GOED VERPAKT AANGEKOMEN!

ALLES OK

Geweldige gereedschap.winkel en ongelovige snelle levering

Je kon niet om hun keuze en zeer Goeide prijs heen grootte klasse hoor

Snelle afhandeling van de bestelling.

GOED

snelle verzending

Goed produkt, zeer snelle levering!

Goes produkt en snel geleverd. Netjes ingepakt. Prima!

Snelle levering.

Product zoals beschreven / duidelijk website / snelle levering / prijs. Boormal nog niet ingezet dus over kwaliteit kan ik nog niets zeggen behalve dan dat het wel goed\stevig aanvoelt.

keurig afgeleverd

jammer dat ik niet een los motortje kon krijgen! onderdeel 70

De doos was beschadig de plakkers waren alle maal verbroken.

Maar de zaag doet het goed.

40 Nieuw Amsterdamsestraat

Emmen 7814 VA