Goed helaas product paste niet

Heb helaas.terug moeten sturen het paste niet op mijn bovenfree

Goed product, snel geleverd

Geen minpunten

Prima service bij onderdelen niet op voorraad

Goede klanten contact dmv hulp

perfecte levering

snel geleverd, netjes verpakt.

Vooral Doorgaannnnnnnnn......

Na een tijdje zoeken, op de site terecht gekomen, snel antwoord op mijn vragen gehad (binnen de 4 uur) De bestelling al na 3 werkdagen binnen. Goed verpakt. op naar de volgende bestelling......... Er zij ooit iemand: Vooral Doorgaannnnn........

top!

prima product, snel geleverd.

Ik ben zeer goed tevreden met de bezorging, en de 2 artikelen

zie bovenstaande regel .

Vertrouwd en goed adres

Snelle correcte levering, prima kwaliteit.

Top geregeld!

Bestelling gedaan en de volgende dag keurig netjes verpakt en volgens afspraak geleverd. Ik heb vaker bestellingen gedaan bij HoukemaTools, nooit een probleem gehad.

Snelle levering en duidelijke beschrijving producten

Snelle en correcte levering

Levering de volgende dag! Top.. had verkeerd artikel besteld en kreeg zeer snel een reactie op mijn ingeschoten ticket. Ik ben later ook in de winkel langs geweest omdat ik ‘in de buurt was’. Keurige shop met een serieus aanbod van machines. Vriendelijk personeel. Goeie partij om volgende keer weer bij te bestellen.

Woensdag besteld en donderdag in huis

Ik ben tevreden over de snelle levering en het product .

Altijd goede, snelle service en kwaliteit

Goede kwaliteit artikelen en snelle verzending.

Erg goed

Duidelijke site, goed aangeven status voorraad, goede prijs en snelle levering met juiste status vermelding

Prima en snel geregeld

Info op de website is goed, bestellen gaat eenvoudig, prijzen zijn netjes en je bestelling wordt snel geleverd. Tja, wat wil een mens dan nog meer. Bij Houkema doen zij aan klantenbinding! Dat gaat dus wel lukken.

Goede lader

Lader netjes geleverd, werkt goed

Alles prima

Producten snel verzonden en mijn vraag snel beantwoord. Ik zal hier zeker meer bestellen :)

Uitstekende webwinkel, heb de laatste maanden veel spulletjes bij Houkema Tools besteld. Men heeft een ruim aanbod, tegen zeer aantrekkelijke prijzen. De kwaliteit/prijsverhouding is prima en er is voor ieder wat wils, het is zeker de moeite waard om op de site eens een kijkje te nemen.

Perfecte levering wel de verkeerde koppeling die moest ik aanpassen.

A

Zeer snelle service .

Zeer snelle service. Goed materiaal.

Prima geregeld

Prima geregeld

De verkeerde zaagblaadjes

Beste, ik heb speciaal zaagblaadjes gekocht voor metaal , maar die zaagblaadjes zijn helemaal niet voor metaal, na 2 mm ver zijn ze al helemaal versleten. Ik denk dat jullie de verkeerde geleverd hebben. Vriendelijke groeten

Goed en snel

Prima info snelle levering. Top.

Zeer snelle levering.

Mooie website, en merkartikelen voor een redelijke prijs.

Alles uitgevoerd wat beloofd is

Alles uitgevoerd wat beloofd is