Goede services

Snelle levering zoals op de site wordt getoond.

Vlotte levering van mooie grasmaaimachine

Voor de bestelling nog even levertermijn met Houkema afgestemd. Product werd zelfs vlotter bezorgd dan aangegeven.

Goed materiaal voor een uitstekende prijs

Goed materiaal ruime keuze en een goede prijs

Snelle en correcte levering

Ontvangen wat ik besteld heb en snel geleverd.

goed probukt

het is goed en snel geleverd

Super zo als het hoort

Goede ervaring Super

Uitstekende ervaring

het item wat ik wilde hebben was niet op voorraad, zodra deze binnen was werd ik gemaild, dezelfde dag besteld en een dag erna geleverd.

Snelle levering, maar niet het product zoals afgebeeld op de website.

Gezocht naar glijstuk/douchekophouder voor douche 25 mm. Afgegaan op de afbeelding van de website van Houkema Tools, kreeg andere opgestuurd. Het ging mij met name om de grootte van het opname stuk voor de doucheslang/douchekop, en die op het de website stond afgebeeld was exact gelijk aan mijn oude/stukke houder.

Wederom uitstekend

Prompte levering en goede informatie.

Goed verpakt en aardige leveranciers bij vragen zetten ze het zonder problemen in de achtertuin voor je

Ik ben bijna 100% tevreden ik had iets meer verwacht van de onkruid verwijderaar. De wat grotere onkruid moet ik eerst een gedeelte met de hand verwijderen en de grassprietjes pakt het niet altijd.

Geweldige service.

Geweldige helpdesk, super.

product stopte na 45 minuten.

Had me erop verheugd maar na 45 minuten scheren stopte het apparaat. handvat geheel weer indrukken hielp niets, iets losser indrukken wel maar zo kun je niet scheren. goed geholpen via mail. ik blijf fan.

Snel geleverd top !

Snel geleverd top !

Alles klopt en is prima verzorgd aanbevelingswaard

als geheel erg netjes prima kwaliteit.

Prima.

Snelle levering, product zoals verwacht.

Top gereedschap van Einhell 18v

Goede prijs kwaliteit. Voelt degelijk aan. Heb e.e.a van Dewalt. Maar Einhell 18v is een goede aankoop geweest. Snel verstuurd, goed en vlot email contact.

Goede service!

Had een beitel besteld, helaas in eerste instantie de verkeerde geleverd gekregen. Na contact is dit zeer snel en netjes opgepakt! Prima en uitstekende service

Goede aanbiedingen , vriendelijk personeel.

Goede ervaring , kom zeker een keer terug.

Prima snelle levering.

Kan niet beter.

Snel geleverd goed op de hoogte gehaden kwa verzending en goede prijs

makkelijk je producten zoeken heb ze gebeld want had nog vragen werd duidelijk uitgelgt en heb mijn bestelling gedaan en deze keurig ontvangen 1 minpuntje de doos was wel aan de grote kant hoop dat dit wel gaat veranderen.

Service en levering perfect

Goed geholpen,vriendelijke jongen aan de telefoon,beleefd,behulpzaam.

Heb alleen maar positief en vriendelijk personeel aan de telefoon gehad,werd goed geholpen

40 Nieuw Amsterdamsestraat

Emmen 7814 VA