Prima prijs en zeer snelle levertijd

Zondag besteld en dinsdag geleverd, goede prijs

gewoon goed geregeld

Vlotte afhandeling

Goed advies en snelle levering

Compressor besteld voor specifiek gebruik na eerst goed advies te hebben Ingewonnen

Servicegericht, snelle reactie en levering maar geen aankondiging

Prima site, goede reactie op chat en per mail nav een vraag over duur levering. De site gaf nl een mogelijk probleem aan met de levertijd. Uiteindelijk na 6 zes dagen geleverd, dus prima. Alleen een aankondiging dat aflevering zou plaatsvinden heb ik niet ontvangen. Dat verbaasde me wel.

Goede productomschijving en snelle verzending

Goede omschrijving van het product en de volgende dag, volgens afspraak, geleverd.

NoNosense bedrijf, top!

Zoals ik het graag zie. Snel en simpel. Ik had vlot mijn bestelling binnen. Gewoon goed!

Snelle levering, goede verpakking, product zoals verwacht

Op maandag besteld en de volgende dag ontvangen. Website is overzichtelijk en betaling gaat zeer soepel. Product voldoet aan de verwachting (Silverline rugsproeier 20l).

Prijs kwaliteit verhouding prima.

Div. gereedschappen daar gekocht, zeer tevreden over. 1x miste er een onderdeel, zeer snel opgelost. Voor de rest niets dan lof.

Gewoon goed!

Geen gezeur gewoon geleverd.

Kwam overeen met plaatje

Bestel wel weer .

helemaal top

Van het vinden tot de bestelling en levering, was alles keurig geregeld.

Kwaliteit oké, aflevering traag

Mijn bestelling werd vlot verwerkt. De bestelling werd de dag er na verzonden naar PostNL. Deze deed er twee dagen over om het geheel te ontvangen en stelde kort voor de aflevering de bestelling een dag uit, al met al is vier werkdagen best lang. Ik had dit niet verwacht gezien een exact dezelfde bestelling van mijn buurman binnen 24 uur werd afgeleverd.

je collega's hebben fantastisch werk geleverd

de mannen hebben alles en correct afgeleverd

Goed geholpen. Snel geleverd

Ferm schuurmachine tot nu toe fijn product. Binnen 1 dag geleverd

Super snel geregeld

Goed contact en super snelle levering

snelle bezorging

Pakket goed en snel ontvangen

Snelle levering. Doen als beloofd

Snelle levering en goede communicatie. Eerlijke prijs

slechte ervaring met houkema tools

Het apparaat is eerst bij iemand anders geweest. Er zat nl. een retourbon bij met de opmerking "artikel zu klein". De kolenbak zit een deuk in. De schroeven waren niet genummerd. De onderdelen waren niet genummerd. Wij hebben er een technicus bij moeten halen om hem in elkaar te kunnen zetten. U begrijpt dat we er niet blij mee waren. Ik wide jullie opbellen, maar het tefeoonnummer klopt niet meer. Al met al geen reclame voor jullie bedrijf. Op die clictrade vinden jullie het jammer dat de klant niet tevreden is met het product. U vraagt om een feedback, maar daar is dus niets van geleerd. Wij zulle jullie niet aanbevelen.

Product snel geleverd

Correct

uitstekend

ik ben blij met super snelle afhandeling van mijn bestelling en tijdige aanlevering.

Supersnelle service !

Product ziet degelijk uit, dit weekend testen !

Perfecte service. Mooie kwaliteit product

40 Nieuw Amsterdamsestraat