Laden reviews...
499 recensioni negli ultimi 12 mesi
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
I clienti lodano in genere una consegna rapida, un servizio clienti efficiente e un buon rapporto qualità-prezzo. La gamma di prodotti è ampia e i prezzi risultano competitivi. L'imballo è affidabile e il tracciamento delle spedizioni funziona bene. Alcuni problemi isolati si verificano, ma la risoluzione è solida.
Nu de tweede keer wat besteld, en zeer snel geleverd.
Jan
Stad aan't Haringvliet
Super snel geleverd, maar besteld product voldoet niet aan verwachting, maar ligt misschien ook aan gebruik van het product.
Evert
Amsterdam
15u 30 bebesteld , 16u 30 een track&trace nummer volgende dag 11:30 in huis
John Schuurman
Huissen
Eindelijk weer eens een bedrijf dat de belofte "vandaag besteld, morgen in huis" volledig waarmaakt. Wij bestelden rond 16.00 en het apparaat werd vervolgens al de volgende ochtend rond 09.30 afgeleverd. Klasse!
Martijn
Rotterdam
ik vindt dat het versturen goed maar ik heb een zaagblad vergeten dus wil ik een zaag blad voor de afkort zaag
WILLEM
beukstraat 25 amersfoort
Prima machine
W
Zwijndrecht
Deze Machine werd netjes de volgende dag geleverd , en voldoet aan de verwachting
Beveelt niet aan
6 March 2021
Martin Schuurmans
Oud Gastel
6 March 2021
Edwin
Vlissingen
Na foute levering van een verkeerde zaagketting, een ander model dan op het orderformulier, de volgende dag de juiste ketting thuis afgeleverd. Klasse.
Jaap
Almere
duidelijke omschrijving
rinus kas
Nijkerkerveen
Ik heb 2 accupacks, een heggenschaar en een verticuteermachine besteld. Woensdag heb ik de verticuteermachine ontvangen. Bij navraag bij de bode stond op dat hij 2 pakketjes zou moeten bezorgen, maar hij had er maar een. de bode gaf aan dat mijn zijn baas te overleggen. Donderdag heb ik de heggenschaar ontvangen. Ik heb mijn bestelling dus nog niet compleet. Kunnen jullie dit na gaan?
Giel
Eygelshoven
Stevige tafel,modern,zwaarder in omvang qua zagen beter dan de vorige wat ik had,was ook mijn 1e
Servé Prevoo
Mheer
Ik had een fout gemaakt bij het bestellen, en dat heeft Houkema netjes opgelost.
AW
Ammerstol
Heel goed advies gekregen en mijn bestelling snel geleverd en ziet er goed uit.
Robert Lichtenvoort
Rotterdam Zuid
na telefonisch kontakt duidelijk uitgelegd wat te doen
Hennie
weiteveen
W.
Krimpen aan den IJssel
Prima. Aanbevelenswaardig.
Jan
Culemborg
Diverse malen gereedschap besteld altijd snel en accuraat bij ons binnen gekomen
Louk
Vlagtwedde
Goede voorlichting en correcte service
Sven
Druten
Zoals ik van Houkema Tools gewend ben. Levering op tijd, conform berichtgeving. Het geeft vertrouwen voor de volgende keer
J.B.
Oud Gastel
Snelle en goede service
Geert
Winterswijk
Gisteren eerst, telefonisch, om advies gevraagd; keurig geholpen.
Michel
Enschede
ziet er goed uit heb alleen geen reinigingsschraper zat er niet bij toch wel makkellijk kunnen jullie die niet opsturen hij hoort er tenslotte toch bij te zitten
dirk prins
de rijp
Goed geïnformeerd en prima afgeleverd
wilhelm
Ulestraten