Schitterend!!!

Hoewel ik niet zo goed ben met de computer en mijn account niet hele in orde was hebt u mij geholpen om mijn bestelling te kunnen plaatsen dat is niet altijd zo bij andere leveranciers waarvoor mijn dank.

goede snelle service

bestelling geplaatst goed ingepakt was in no time binnen

Vriendelijk communicatie

Vriendelijk te woord gestaan, echt verstand van zak. Scherpe prijs en snelle levering.

Goed verpakt en snel geleverd

Tevreden van mijn aankoop

Goed apparaat

Goede service en kwaliteit

Goedemorgen service en kwaliteit

Keurig, geleverd.

Defect product werd keurig vervangen

Defecte Hyundai strooiwagen werd keurig vervangen

top bedrijf!

snelle levering, goede prijs, alles top

Zeer goede uitleg aan de telefoon!!!

Het bedrijf neemt de tijd aan de telefoon door alles goed uit te leggen en de levering is 1 dag later.... Uitstekend!!!

Heel snel geleverd!

Pakket was de volgende al binnen!

Zeer snelle levering, juiste bestelling ontvangen.

perfecte dienstverlening

Bestelling al na 1 dag bezorgd , en nog 10% goedkoper dan in fysieke winkel in Belgie

Super snelle service

Vandaag besteld morgen in huis. Super geregeld

Wat ik besteld had kreeg ik

Besteld de volgende dag geleverd top

Uitstekend, alles zoals aangeprezen

Het bestelde product geleverd zoals op de foto op internet. Binnen de aangegeven tijd en zonder geknoei aan de verpakking.

teleustelling

Heb 2 bestellingen geplaatst op zondag, de ene heb ik dinsdag al gekregen dus supersnel maar de 2e waar alle accu's en laders inzaten daar heb ik nog totaal niets van gehoord vanuit Houkema en het is nu vrijdag! Was fijn geweest als er vanuit Houkema n mailtje was gekomen over waarom deze bestelling niet wordt geleverd, hiwr moet ik dys vanmiddag zelf achteraan en dat bind ik echt jammer, dit haalt de hele performance enorm naar beneden. Gr Frank

Jens trekt de lont uit de bom door sterke communicatie.

Er waren problemen met de levering door PostNL. Houkema heeft dit netjes opgelost.

Netjes geleverd.

Jammer van post nl dat ze het niet thuis bezorgen. Je bent thuis maar wordt toch weer bij een afhaal punt afgegeven. Verder netjes geleverd.

Alles wat ik tot nu toe heb aangeschaft bij Houkema Tools werkt nog steeds naar goed.

Bestelling OK maar levering al 3x uitgesteld

Eerst levering zaterdag, daarna maandag, daarna dinsdag en wederom uitgesteld. Dat is niet OK !

Fantastische Service

Ben goed geholpen door een medewerker van de klantenservice en product was snel geleverd

Zeer prettig met de artikel die hebben gekocht en gebruikt.

Betreft een Hyundai elektrische sproeier op accu. Werkt zoals het hoort en een kleine min puntje is de schouderband die je aan machine moet bevestigen en tijdens dragen vast te zetten. Daar schort een en ander aan. Namelijk zakt telkens naar beneden als de vloeistoftank vol zit 20L.

Goede site duidelijk en overzichtelijk Makkelijk en veilig betalen Ben zeer tevreden

40 Nieuw Amsterdamsestraat

Emmen 7814 VA

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire