Vermelding iet langere levertijd, werd toch nog binnen acceptabele tijd geleverd.

Keurige levering volgens het voorgestelde tijdvak.

Eenvoudig in gebruik

Snel geleverd met goed product

Gude maakt mooie producten

betrouwbaar

Alles naar wens, geen problemen bij bestellingen en leveringen.. producten hebben de gevraagde kwaliteiten waardoor nog geen garantie nodig heb gehad en of een toestel heb moeten terugsturen.

Correct geleverd

Correct

Goede webshop

Snelle levering (vrijdag avond betelling, zaterdag ontvangen) en goed verpakt. Aanrader.

Vriendelijk hulp aan telefoon

Goed contact met medewerker aan telefoon en in pand. De routeplanner via jullie site stuurt je naar de andere kant van het gebouw, waardoor je moet zoeken.

Snel en accuraat

Snelle levering van uitstekende hakselaar.

Levering

Heel snelle levering.

benzeer tevreden

zeer goed en snel geholpen

Goed product prima

Degelijk en zeer goed artikel

Helemaal top en snel geleverd

Goede service doet wat het beloofd

Helemaal goed

Een beregeningsinpomp gekocht voor een mooie prijs was snel geleverd en de pomp doet het super lekker stil en veel druk op de slang.

zeer snelle levering

de website is duidelijk en makkelijk en ze leveren super snel

De deluxeset die ik heb gekocht, bleek een waardeloze slang bij te zitten.

Op de site was me een ander beeld voor gespiegeld. Ik kocht een deluxe set, waarbij o.a een versterkte tuinslang bijgeleverd zou worden. Dit bleek een slappe slang te zijn, die plat en dicht valt bij uitrollen. Bij een kleine bocht zitten er direkt knikken in, waardoor het sproeien van de tuin lastig is omdat je continu de bochten eruit moet halen. Ook was een doos aanvullend bestelde accu's aanvullend dichtgetaped. Ik kreeg de indruk dat dit een retourgezonden doos was. Kan ik natuurlijk niet bewijzen. Bij de klachtafhandeling macht ik de slang niet retour zenden en als tegenoffer kon ik wederom een slang bij jullie bestelen met een korting van 40%. Wat moet ik daar nu mee. Ik bestel een de luxe set en om hem goed te maken, mag ik nog meer geld bij jullie uitgeven. Waardeloos.

Perfect.

Goed materiaal, betaalbaar en een super snelle levering

Prima en snel geregeld

Goed spul snelle levering, en ziet er stevig uit. Gaat hem in de vakantie uitproberen.

Ruime keuze en snelle levering

Tot dusver erg tevreden

Makkelijk besteld, snel geleverd en nu aan het werk

Ik had vragen en die werden vakundig en vriendelijk beantwoord, daarna de bestelling geplastdt, snelle levering en alles ok

Top bedrijf

Bosmaaier gekocht, had wat opstart problemen en na een belletje naar hun, advies gekregen en loopt weer als een zonnetje.

Volgens afspraak

Zoals beschreven Stipte levering

Prix intéressant, bon suivi du colis, livraison rapide

Prix intéressant, bon suivi du colis, livraison rapide

Nieuw Amsterdamsestraat 40

7814 VA Emmen

Over HoukemaTools

Bij HoukemaTools kunt u als klusser of professionele gebruiker, snel en eenvoudig online gereedschap kopen en bestellen. Wij bieden veel keuzemogelijkheden. Uw zaagtafel, compressor of lasbenodigheden vindt en bestelt u eenvoudig via onze website. Ook voor elektrisch of handgereedschap en accessoires bent u bij HoukemaTools aan het juiste adres. Wij leveren diverse grote merken zoals Einhell, Hyundai, Stanley, Black & Decker, Güde en Scheppach.