snelle en correcte levering

Houkema Tools, is aantebevelen.

uit de kunst

makkelijk bestellen, snel geleverd, top!!

Jammer,maar heb er zelf veel voor moeten doen.

Product heel snel binnen waarvoor complimenten.maar geen goede koppeling,een dag mailen leverd niets op.teleurgesteld en blijft bij eenmalige bestelling.

Zeer goed & efficient.

Snelle levering, juiste product

Bosmaaier Hyundai, niet te veel verpakking materiaal. Alles aanwezig. Snelle verzending en bezorging.

Verkeerde artikel besteld

Per ongeluk het verkeerde artikel besteld. Netjes binnen 3 werkdagen het geld teruggestort.

1 mand

Zet goed

Fijn bedrijf, met prima service en een schappelijke prijs.

Snelle communicatie, fijn personeel en de door mij bestelde producten kon ik binnen 2 uur afhalen.

Snel en goed , zeker aan te raden.

Super snel geleverd!

Eerst via hun partner iets besteld, dit was pas tegen 20.00uur besteld maar direct de volgende dag geleverd. Daarna direct besteld ;) wij gaan nog vaker gebruik maken van deze site!

Top, snelle levering geen problemen

1 x besteld 2 apparaten snel getest alles in orde, Houkema heeft de producten snel verzonden alleen kan de post zich niet aan de afspraken houden, maar helaas ben ik bekend met de instelling van hun "werknemers" dus alle lof voor...... Houkema

Slechte verpakking om goedprofuct

Helaas is producten beschadigde verpakking geleverd Ook product wat schade Gebruikers handleiding slecht Belangrijkste is wel dat apparaat voldoet aan verwachtingen-

Nette en snelle levering

Produkt afgeleverd op het beloofde moment en werkt prima

Voor mijn accu waterpomp niets dan lof! Niet zwaar, sta met plezier mijn moestuin van water te voorzien. Draait als een tierelier.

Volledig naar verwachting

Volledig naar verwachting. Levering zelfs sneller dan verwacht

De volgende dag al geleverd zending was ook prima te volgen. Alles geheel volgens afspraak. Klasse

Kwaliteit

Nog niets van u ontvangen

Wacht nog op mijn bestelling dus kan ik geen oordeel geven

Duidelijk overzicht om een keuze te maken, netjes op tijd geleverd en product werkt perfect.

Dat was snel geregeld

Om 19:30 besteld om 20:30 e-mail dat het verstuurd is. De dag er op geleverd. En ja het product is goed. Maar dat maken ze niet. En dat die was beter dan ik had ver wacht. Qua prijs weer zeer scherp is. Dan word ik een trouwe klant.

geweldige service

Snelle levering, goede prijs, en keurig verzorgd.

Goed product en snelle levering

Ben tevreden

Gewoon .. wat ik verwachte .. klopte !

Het pakket was volledig en intact. Prima zo.

Voor als ik nog ander artikels nodig heb, weet ik nu waar ik moet zijn. Dank U.

Prima, goede aanbiedingen.

Jammer van de porto als je niet zoveel nodig hebt. Aanrader.

Nieuw Amsterdamsestraat 40

7814 VA Emmen

Over HoukemaTools

Bij HoukemaTools kunt u als klusser of professionele gebruiker, snel en eenvoudig online gereedschap kopen en bestellen. Wij bieden veel keuzemogelijkheden. Uw zaagtafel, compressor of lasbenodigheden vindt en bestelt u eenvoudig via onze website. Ook voor elektrisch of handgereedschap en accessoires bent u bij HoukemaTools aan het juiste adres. Wij leveren diverse grote merken zoals Einhell, Hyundai, Stanley, Black & Decker, Güde en Scheppach.