's Avonds besteld, de andere dag in huis

Om 20:30 een bestelling geplaatst. Even spannend of die nog verwerkt werd, maar net na 23:00 kwam er een email dat de zending met PostNL was verzonden. De andere dag om 14:00 in goede orde ontvangen.

Duidelijk site

Buitengewoon goede prijs prestatie verhouding!

Twee 'slimme' (contactloze) spanningzoekers besteld die bij de plaatselijke leveranciers een veelvoud kosten. En bovendien binnen twee dagen in huis. Top!!!

zeer goed

Snel, goed en niet duur

Snel geleverd en goed bereikbaar

Snel en goed bereikbaar

Uitstekekend

Heb mijn bestelling afgehaald bij het magazijn van Houkematools. Vriendelijke personeel die je graag even helpen met inladen. Verder zeer tevreden over het het gereedschap in algemeen wat ik bij Houkematools heb aangeschaft.

Snel en goed. De prijs ook goed

De site duidelijk, betalen snel, verzenden snel. Product goed

Snelle verwerking maar na 4 dagen nog steeds niks aangelegen !

In het begin heel gelukkig want na 3 uur stond men bestelling klaar . Dan krijgt PostNL het in handen en zou het woensdag 25/05 geleverd worden . We zijn nu al zaterdag 28/05 en heb nog steeds niks aangelegen . Ik weet goed da de fout niet bij jullie ligt maar ik zit er wel mee . Ik zou werk maken van het zoeken naar een ander vervoersbedrijf !

Goed gereedschap geleverd

Ik had een bosmaaier en 2 takt gemengde Benzine besteld en alles perfect op tijd geleverd bosmaaier in elkaar gezet. Met de Beschrijving er bij was een makkie. En gelijk Geprobeerd en werkte perfect

Alles volgens afspraak

Snelle levering, duidelijke opvolging.

Uitstekend.

Product werkt uitstekend en was binnen 1 dag in huis

Superfijn geregeld

Goed afgeleverd

Snelle levering en duidelijkheid over voorraad !

Sneller kan het niet

Als 1 uur na mijn betaling kreeg ik de melding dat mijn pakket op de post was gedaan met een track en trace code.

Mijn ervaring in 1 woord, super

Overzichtelijke site, het bestelde zelf afhalen, vind ik top.

Prima site en een snelle levering.

Bestelling was eenvoudig te plaatsen en werd de volgende dag al keurig verpakt afgeleverd.

Ok

Ok

zeer goed

zeer goed levering

Zeer snelle levering

Van te voren door email gewaarschuwd wanneer het binnen komt. Alles was duidelijk. Net en correct afgehandeld.

goede en betrouwbare winkel !!!

Snelle en goede levering !!!

Zeer tevreden over Einhell accugereedschap

Einhell Accuklopboor en slagschroevendraaier super snel geleverd, samen met luxe solide draagtas.

snelle levering en uitstekende reactie op een onderdeel dat niet goed functioneerde

Zeer positief

snel alles in huis ondanks feestdagen

Super grote mooie loods met groot assortiment wat er staat !

Snelle levering en product ziet er goed uit

Levering was zeer snel en het apparaat is netjes aangekomen Heb hem nogmaals niet gebruikt maar het ziet er solide uit

Nieuw Amsterdamsestraat 40

7814 VA Emmen

Over HoukemaTools

Bij HoukemaTools kunt u als klusser of professionele gebruiker, snel en eenvoudig online gereedschap kopen en bestellen. Wij bieden veel keuzemogelijkheden. Uw zaagtafel, compressor of lasbenodigheden vindt en bestelt u eenvoudig via onze website. Ook voor elektrisch of handgereedschap en accessoires bent u bij HoukemaTools aan het juiste adres. Wij leveren diverse grote merken zoals Einhell, Hyundai, Stanley, Black & Decker, Güde en Scheppach.