Goed advies, snel levering.

Priman prijs kwaliteit verhouding

goede en rappe service

mijn slijpmachine doet aan alle voorwaarden en nog geen twee dagen had ik mijn machine vriendelijk bedankt

Zeer nette en correcte antwoorden op mijn vragen en zeer goede en nette afwerking van mijn bestelling.

Snel en accuraat.

De levering was snel en zeer accuraat.

gewoon SUPER !!!

de nodige raad ontvangen in verband met aankoop grasmaaier- voor een heel mooie prijs een super toestel gekocht! en heel vlug geleverd!!! kon er de volgende dag reeds mee aan de slag!! als dat geen super verdiend. bedankt voor de snelle service!

Prima afhandeling , zeker een aanrader.

Zeer snelle levering en prima materialen. Alles zoals beschreven.

zeer goed

Excellent service!

Bon rapport qualité/prix, délais de livraison respecté, arrivé en bon état, a recommander +++

Makkelijk te bestellen en zeer goede en snelle levering !

Makkelijk te bestellen en zeer goede en snelle levering !

heel goed

alles heel goed mooi koffer ziet er prima uit zal het zeker aanraden

Voelt. vertrouwd

Correct in de correspondentie m.b.t procedure bestelling

Teleurstellend.

Mijn bestelling dateert van 22 april jl. (vorige week vrijdag ... .) en is tot op heden niet geleverd. Er werd al 2 keer een andere bezorgdatum gemeld. Momenteel staat die op morgen 29 april gepind. Dat strookt op geen enkele manier met vooropgestelde snelle leveringstermijn.

snelle en correcte levering

Stond aangegeven bezorgen binnen 1 dag, vanaadg dag 3 en geen nieuws waneer word bezorgd,

Zoude binnen 1 dag bezorgt zijn, vandaag dag 3, maar geen nieuws waneer bezorgt word maar wel beordelingbmail wat ontvangen. Grapig, bestelling nog nietbomtvangen maar beordeling mail wel ontvangen.

Snelle en correcte service

Gewoon goed kan er voor de rest geen kritiek op geven

Supersnelle levering en geleverd wat gevraagd was in top conditie

Goeie snelle service!

We leven in 'n tijd dat heel veel dingen niet of slecht leverbaar zijn. Houkema Tools heeft gelukkig nog wel 'n hoop op voorraad en kan snel leveren. Een bestelling via de website gaat snel en gemakkelijk en bij vragen kun je gemakkelijk chatten met de klantenservice. De zaagtafel was mijn eerste bestelling maar ik ga ze gelijk ff bookmarken, mocht ik nog meer nodig hebben. Ik ben er heel blij mee!

Goed product

Zeer snelle bezorging, zeer tevreden over het product.

Prima levering en snel

Correcte levering

Spullen niet geleverd

Helaas is de bezorger te laks om even de moeite te nemen naar ons adres Ik krijg gister een mail dat ons adres onbekend is.... We wonen in een nieuwbouw wijk en tot nu toe alles ontvangen wat we bestellen bij div. Bedrijven

snelle service, goede prijzen

snelle service, goede prijzen

Supersnelle correcte levering

Zeer snelle correcte levering.

Nieuw Amsterdamsestraat 40

7814 VA Emmen

Over HoukemaTools

Bij HoukemaTools kunt u als klusser of professionele gebruiker, snel en eenvoudig online gereedschap kopen en bestellen. Wij bieden veel keuzemogelijkheden. Uw zaagtafel, compressor of lasbenodigheden vindt en bestelt u eenvoudig via onze website. Ook voor elektrisch of handgereedschap en accessoires bent u bij HoukemaTools aan het juiste adres. Wij leveren diverse grote merken zoals Einhell, Hyundai, Stanley, Black & Decker, Güde en Scheppach.