Snel en goed

Besteld en de volgende dag al in huis. Goede prijs kwaliteit verhouding.

scherpe tijd en snel geleverd!

Wilde een wat zwaardere hogedrukreiniger. Voor de juiste prijs geleverd door Houkema en binnen twee dagen in huis. Helemaal top!

snel geleverd! Machine is goed voor mij werkzaamheden voor die prijs! Top

Snel geleverd! Machine is goed voor mij werkzaamheden!

Super geregeld

Er was een super snelle en goede levering, netjes verpakt. En goede kwaliteit. Ben er zeer tevreden mee.

Heel goede klantenservice.

Mijn waterpomp was defect binnen de garantieperiode. Melding hiervan werd snel en goed beantwoord , ik kreeg instructie hoe het apparaat terug te sturen. Na 4 dagen had ik al een nieuwe pomp in huis.

Snel en correct geleverd via afhalen

Snel en goed afhandelen.

Zeer snelle en correcte levering

zeer snelle en correcte levering

Uitstekend!

's avonds net voor 21:00 besteld en de volgende ochtend levert PostNL het pakketje al af, dus wat wil je nog meer.....

Snelle levering en goed verpakt

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Super Customer Service

Had an issue with my order, but customer service was super efficient in following the problem.

Netjes en snel geleverd.

Netjes en snel geleverd.

Snelle goede service

Prima service kwaliteit !

Zeer snelle levering, top bedrijf

Zeer snelle levering, waar anderen adverteren met dingen en dan in kleine letters erbij zetten dat de bestelling een pre order is, hier niet er staat duidel8jk bij dat het op voorraad is en de zelfde dag verstuurd word. Top bedrijf.

Van a tot z zeer tevreden.

Snel geleverd. Beetje onduidelijke levering.

Raar dat er geen track en tracé code zit bij een apparaat van 80kg. Toch wel handig om thuis te zijn met zo'n groot apparaat.

Vrijdagavond besteld, dinsdag geleverd!

**********

Koop hier nooit wat.

Ik heb een hele goede ervaring met Houkema Tools prima en snel geleverd.

het was goed verpakt en mooi op de aangegeven tijd geleverd.

Zij doen wat ze beloven. Scherpe prijzen en snelle leveri g!

Wat via het internet wordt beloofd wordt waargemaakt. Scherp geprijsd en een snelle levering!

Professioneel; klantgericht

Efficiente en snelle afhandeling retourzending; prettige toon; verplaatst zich goed in probleem klant

Waar blijft mijn betaalde bestelling

Vrijdag ganse dag thuisgebleven, geen levering. Zaterdag idem. Beide dagen bevestigde postnl dat de levering onderweg was. Vandaag weet postnl niet wanneer er zal geleverd worden

snelle en correcte levering!

Prima, denken mee.

Nieuw Amsterdamsestraat 40

7814 VA Emmen

Over HoukemaTools

Bij HoukemaTools kunt u als klusser of professionele gebruiker, snel en eenvoudig online gereedschap kopen en bestellen. Wij bieden veel keuzemogelijkheden. Uw zaagtafel, compressor of lasbenodigheden vindt en bestelt u eenvoudig via onze website. Ook voor elektrisch of handgereedschap en accessoires bent u bij HoukemaTools aan het juiste adres. Wij leveren diverse grote merken zoals Einhell, Hyundai, Stanley, Black & Decker, Güde en Scheppach.