Snel en vakkundig

Wat ik mis op de site is het advies welke accu je het beste bij welk apparaat kunt bestellen. Dit voorkomt teleurstellingen als blijkt dat de accucapaciteit niet toereikend is voor de gebruiker.

top

top en snel geregeld

Veel te voorbarig

Nu al de vraag om een beoordeling terwijl er nog niets is geleverd. Zelfs nog geen track & tracé code!

zeer goede verkoper

de bestelling gedaan en de andere dag geleverd .ongeloofelijk snel .de montage is simpel en gaat zeer vlot . zaagt ook heel goed en zeker de soft start heel goed en tevreden van de aankoop.een opmerking de kruisversteveging onderaan ontbreekt in de verpakking .ik ga daar voor bellen en oren wat ze te zeggen hebben daarover.anders top.

Goede service, uitstekende communicatie, goede prijs/kwaliteit

Goede service, uitstekende communicatie, goede prijs/kwaliteit

Perfect bedrijf dat ontzorgd.

De prijzen zijn Zeker nu ongelovelijk aantrekkelijk.

Geweldige service

Makkelijke site, snelle levering, keurig verpakt.

Goede prijsverhoging en snelle levering. Ik ben zeer tevreden!

Snelle levering, alles in orde

Alles zoals beschreven!

Bestelling gedaan en volgende dag al binnen. Top

persoonlijk contact /prima geregeld

was iets mis gegaan met de verzending maar is prima opgepakt en alsnog goed gekomen de volgende dag.

Snelle levering.

Produkt snel geleverd en voldoet aan mijn verwachting.

Hele goede en snelle service

uitstekend apparaat

goed apparaat tegen schappelijke prijs start binnen 2 keer alleen ketting had ik waarschijnlijk verkeerd omgelegd tanden tegen overgesteld dat was het enige

Product tevreden en supersnel bezorgd thuis.

Product tevreden en supersnel bezorgd thuis.

Zeer tevreden!

Zeer te vreden, snelle levering, betrouwbaar...

komt afspraak niet na

De levering heeft een week geduurd. I.v.m. spoedklus gekozen voor Houkema (besteld voor 12.00u op dinsdag: "volgende dag geleverd"). Woensdagmiddag 16.30u gebeld; wegens verhuizing vertraagd; wordt morgen geleverd. Op maandag Houkema gebeld; gehele dag wordt niet opgenomen. Ook geen bericht in de mail dat lastrafo verzonden zou zijn. Dus elders besteld. Dinsdag wordt zonder enige kennisgeving lastrafo bezorgd. Maar teruggestuurd omdat ik nu 2 trafo's had. Houkema; breng je communicatie op orde

Na veel strubelingen toch goed gekomen

Het was niet fijn om te horen dat product wat besteld was, na div mails en telefoontjes vanwege de verhuizing ineens verkocht was, wij hadden het product graag voor een speciale gelegenheid gehad, achteraf is het goed gekomen waarvoor dank, maar wel veel later dan verwacht. In het verleden altijd fijn gehandeld met dit bedrijf, maar dit was een afknapper.

Livraison rapide en Belgique (48h)

Achat d'un groupe électrogène Heinell TC-PG 35/E5 Stroomaggregaat et , malgrès que souvent critiqué celui-ci après en avoir fait le plein d'huile et d'essence, a démarré au quart de tour et supporté une charge continue de 2kw ( radiateur) sans autre soucis qu'une augmentation du bruit.

Vlotte, korrekte afhandeling van de bestelling.

Top goede en snelle levering

Levering van de producten zoals de afspraak

Erg goede service in 24 uur al binnen

Heel goed sevice

Lekker snel geleverd.

Zie boven. Zoals het hoord!

Snel en conform afspraak

houkema maakt het waar

heel snelle en accurate afhandeling van de bestelling en een prima product geleverd, top!

Nieuw Amsterdamsestraat 40

7814 VA Emmen

Over HoukemaTools

Bij HoukemaTools kunt u als klusser of professionele gebruiker, snel en eenvoudig online gereedschap kopen en bestellen. Wij bieden veel keuzemogelijkheden. Uw zaagtafel, compressor of lasbenodigheden vindt en bestelt u eenvoudig via onze website. Ook voor elektrisch of handgereedschap en accessoires bent u bij HoukemaTools aan het juiste adres. Wij leveren diverse grote merken zoals Einhell, Hyundai, Stanley, Black & Decker, Güde en Scheppach.