Supersnelle levering

Altijd correcte leveringen.

Uitstekend online en opvolgingsproces

Uitstekend online en opvolgingsproces, ook prettig te woord gestaan en geholpen via de telefoon.

Snel en duidelijk

Bestellen ging makkelijk met een directe terugkoppeling via de mail. Volgende geleverd.

eenvoudig zoeken netjes verstuurd

Via zoeken gevonden wat ik zocht. Overzichtelijke website. Volg de weg en je komt bij bestelling afronden en binnen 48 uur bezorgd zoals vermeld (zondag zat er tussen). Zat in een goed verpakte doos.

Goede opvolging en correcte levering

Super tevreden

geleverd wat ik verwacht

geleverd wat ik verwacht

Lekker snel en eenduidig!

Duidelijk snel en goed geleverd!

Kan ook in 1 woord: Super.

Ik had een defecte Ferm accuschroef/boormachine (boorkop ging helemaal los zitten) heb toen een mail gestuurd naar Houkema Tools en had met een paar dagen een mail terug en kon ik een nieuwe uitzoeken.De nieuw uitgezochte was wel wat duurder en moest ik bij betalen, wat zeer logisch is natuurlijk. Hartelijk dank. Houkema Tools bedankt. Vr.Gr. J.Wachtmeester.

Heb de Einhell TC-PG 35/E5 besteld en kreeg hem snel geleverd. Voor de bestelling vragen gesteld en na installatie en daar werd ook snel op gereageerd. Alles werkt naar tevredenheid.

Correct en tijdig geleverd.

Correct en tijdig geleverd.

Snelle goede service voor goede prijs

Makkelijke website, snel gevonden en overzichtelijk

Prima stevige klemmen voor een goede prijs

Snel bezorgd, goede projs, goede kwaliteit

Zeer goede service

Goede service en snelle levering

Goede mail contacten en duidelijke antwoorden

zeer prettig

zeer prettig en zeer snelle levering

Goeie Service

Goeie service en mijn bestelling kom ook goed aan.

Super snelle levering, scherpe prijzen, goede keuze uit artikelen

Super snelle levering, scherpe prijzen, goede keuze uit artikelen

zeer snelle levering!

snelle Jelle

ERG SNEL BIJ MIJ THUIS

ERG SNEL UITGEVOERD

snelle verzending

Uiterst vriendelijk en snel

Aanrader: Niets veranderen. Wordt het niet beter van.

snel geleverd en heel snel stuk.

Ik kocht de Güde figuurzaagmachine. Na 10 minuten zagen viel de stroom uit. Bij inspectie bleek de motor uit elkaar gevallen te zijn. Er zitten wel schroefgaten in de plastic eindstukken van de motor, maar die zijn ze in china vergeten te monteren. Ik had hele goeie ervaringen met Güde... maar dit is waardeloos. 100 euro voor niks.

Heel goed en correct afgehandeld

snel en correct afgehandeld

snel en correct afgehandeld

Nieuw Amsterdamsestraat 40

7814 VA Emmen

Over HoukemaTools

Bij HoukemaTools kunt u als klusser of professionele gebruiker, snel en eenvoudig online gereedschap kopen en bestellen. Wij bieden veel keuzemogelijkheden. Uw zaagtafel, compressor of lasbenodigheden vindt en bestelt u eenvoudig via onze website. Ook voor elektrisch of handgereedschap en accessoires bent u bij HoukemaTools aan het juiste adres. Wij leveren diverse grote merken zoals Einhell, Hyundai, Stanley, Black & Decker, Güde en Scheppach.