Snel en correct geleverd

Goede kwaliteit, redelijke prijs

Vriendelijk, behulpzaam en snel.

Na een foutje van Postnl is er direct gereageerd en binnen enkele uren was de fout hersteld.

goede levering.....redelijk snel ondanks de corona perikelen

Goede levering ondanks de Corona perikelen waardoor bestellingen af en toe heel erg lang kunnen duren

Mooi op tijd bezorgd

Deftig materiaal, werkt zeer goed

Goed.

Correcte levering, zoals beloofd. Vier sterren i.p.v. vijf i.v.m eerste bestelling.

alles netjes afgerond...

...alles zo het hoort, op tijd bezorgd, fatsoenlijk bezorger aan deur gekregen, keurig ingepakt, kompleet - gewoon perfect! graag weer.

Snel geleverd en prima prijs.

Perfect getimed

Vlugge levering , vlotte comunicatie, kortom een pefecte service !

Heel goed.

snel bezorgd, prima verpakt. Had een vraag, naar volle tevredenheid afgehandeld.

zeer goed

s.middags besteld de volgende morgen 9 uur in huis super.

Snel, duidelijk en goed.

Makkelijke website, makkelijk bestellen en snel en goed ingepakt. Super.

Prima verzorgd

Alles in prima staat ontvangen Nu nog uitproberen

Hyundai universeel onderstel 56291

Handel en transport uitstekend, maar goederen van slechte kwaliteit. Helaas heb ik de verkeerde Hyundai universeel onderstel 56291 gekozen. De schroeven worden in de hoek geplaatst, wat vervolgens leidt tot de helling van de verlenging.

goede en vlotte communicatie

Telkens ik advies vroeg kreeg ik dezelfde dag nog een reactie waarmee ik verder kon.

complete service

Productbeschrijving en bezorging prima. verzorgen. Alleen was niet duidelijk wie de bezorging zou uitvoeren.

Geweldige service

Snel en prima geleverd op de aangegeven dag

3 dagen geleden besteld en betaald en nog steeds niets ontvangen.

Mijn eerste ervaring is slecht. Bestelde producten niet ontvangen volgens afspraak. Weet nog steeds niet wanneer geleverd gaaf worden.

Ik heb nog niets ontvangen.

Prijs, kwaliteit en service staan hoog boven de concurentie.

Zéér mooie prijs vergeleken met de concurentie. Enorm vlugge levering. De dag na mijn bestelling was ik er al mee aan het werken. Aanrader op elk gebied.

goede ervaring

mijn probleem op gelost zonder bla bla datb is de kunst

Helemaal top

Ik had een zaagtafel die niet meer te repareren was binnen de garantieperiode, kreeg hiervoor een waardebon en heb hiervoor iets besteld. Dit kwam de volgende dag al binnen. Dit is een meer dan ik verwacht had, dit is echt topservice

Goede website

Vlotte levering, duidelijke website

Nieuw Amsterdamsestraat 40

7814 VA Emmen

Over HoukemaTools

Bij HoukemaTools kunt u als klusser of professionele gebruiker, snel en eenvoudig online gereedschap kopen en bestellen. Wij bieden veel keuzemogelijkheden. Uw zaagtafel, compressor of lasbenodigheden vindt en bestelt u eenvoudig via onze website. Ook voor elektrisch of handgereedschap en accessoires bent u bij HoukemaTools aan het juiste adres. Wij leveren diverse grote merken zoals Einhell, Hyundai, Stanley, Black & Decker, Güde en Scheppach.