Snelle keurige levering.

Makkelijk te bestellen en snelle levering. Wel in een erg grote doos voor een klein dingetje.

Mijn ervaring is uitstekend!!!

Topservice.

Materiaal was zeer goed verpakt zoals het hoort.Materiaal besteld op Dinsdag 16 uur en geleverd in Belgie op Woensdag 11uur.Dus een zeer snelle levering.Klantendienst geeft ook snel feed-back op gestelde vragen of problemen via mail!Zeker voor herhaling vatbaar.Doe zo voort.

netjes en snel geleverd.

prima gegaan.

Goede service snelle levering.

Na besteld te hebben zeer snel geleverd door pakket dienst. Zonder extra kosten zeer mooi. Super.

fijne service

Snelle levering en via chat vriendelijk

Snel geleverd. Volgende dag thuis. Vriendelijk te woord gestaan via chat.

Makkelijk en snel geleverd

Veel aandacht voor de klant

Haukena is O.K.

super

al vaker iets gekocht bij Houkema, en altijd netjes behandeld en zoals afspraak geleverd. Nu had ik een kapotte accu van het merk Einhell, contact gezocht met Houkema, direct een retour sticker gemaild gekregen en de volgende dag kreeg ik al een track and trace van de nieuwe accu. geen gezeur gewoon geregeld. netjes Houkema

Zoals eerder perfect

Zoals eerder perfecte zending, bestelde eerder en dat was zo goed dat ik wederom een bestelling plaatste.

Vlug en betrouwbaar

Eerste keer dat ik hier iets bestel..maar denk niet dat het de laatste keer zal zijn. Bedankt voor de vlugge levering

Prima !

Snelle levering en prima verpakt. Als ik weer iets nodig hebt bestel ik er zeker weer !!

Netjes en snel geleverd en volgens beschrijving.

Netjes en snel geleverd en volgens beschrijving.

GrondFrees besteld.

Correcte levering

Een hoop gepuzzel om de Einhell Cutting stand in elkaar te zetten, maar uiteindelijk gelukt.

Goede communicatie nav vragen.

Ik wou wat bestellen en had nog wat vragen hier over. Zeer snel de juiste antwoorden gekregen. En de volgende dag de spullen in huis.

Tot op heden goed

Goede communicatie

Zeer tevreden. Pakket is goed en snel aangekomen. De einhell generator start meteen.

Snelle levering. Netjes verpakt.

GEWELDIG.

Op 24 februari de uitgezochte frase besteld, en 25 februari al be zorgd. Geweldig goede en correcte hulp van chauffeuse. S"middags alles in elkaar gemonteerd alles klopte er ontbrak niets. Dank voor de prettige samenwerking. Met vriendelijke groet Jan Timmer.

Supersnelle en correcte levering

Verticuteermachine besteld. Nette prijs en volgende dag al geleverd. Top sevice.

snel en correct

nvt

Snelle levering voor mooie prijs

Behulpzaam, meedenkend en flexibel

Nieuw Amsterdamsestraat 40

7814 VA Emmen

Over HoukemaTools

Bij HoukemaTools kunt u als klusser of professionele gebruiker, snel en eenvoudig online gereedschap kopen en bestellen. Wij bieden veel keuzemogelijkheden. Uw zaagtafel, compressor of lasbenodigheden vindt en bestelt u eenvoudig via onze website. Ook voor elektrisch of handgereedschap en accessoires bent u bij HoukemaTools aan het juiste adres. Wij leveren diverse grote merken zoals Einhell, Hyundai, Stanley, Black & Decker, Güde en Scheppach.