Goede prijs vlotte levering

Geweldig !

De fa. Houkema Tools doet wat ze belooft: Snelle levering, uitstekende begeleiding en beantwoorden van vragen zelfs s avonds rond uur ! Kan dit bedrijf aanbevelen ! Schipper.

zeer goed

zeer goed

Gemakkelijk bestellen, per omgaand geleverd, mooie producten!

Ik heb een serie accu machines besteld en geleverd gekregen. Levering was plezierig snel en de machines voldoen aan de verwachting.

Prima service en advies.

Prima advies, en als je een probleem hebt wordt er voor gezorgd dat het opgelost wordt. Ben over Houkematools dik tevreden.

goed product en snelle levering

goed product en snelle levering

Pakket gekregen de dag na bestelling top service nu nog mijn factuur en het is top

Prima prijs, prima verzending (gewoon volgende dag in huis desondanks Corona en sneeuwval, ik heb andere ervaringen met gereedschapsleveranciers : ( ), prima spullen.

Super , goede kwaliteit en snelle levering , netjes verpakt

Communicatie kan zeker beter, wel goed assortiment

Bij de website had ik gelijk een goede indruk, en bekeek het assortiment, omdat ik een klus had aangenomen. dus ik hoop dat alles wak ik aan gereedschap nodig heb, bij 1 zaak kan bestellen, wat ook kon, en ik ook gedaan hebt. ik wil daarom ook benadrukken dat als er iets niet geleverd word, of later, dat er een bericht uit komt. dit is uiteindelijk opgepakt, en krijg ik een mail dat er een onderdeel later geleverd word. vervolgens ontdek ik zonder enig overleg, dat er een creditnota is aangemaakt! Dit maakte mijn probleem met een klus in het verschiet er niet beter op. Overigens is het geld en wel weer snel retour gestuurd.

Product naar wens en snelle levering. Top!

Gewoon top

Gewoon oké!

Netjes verpakt en correct en snel afgeleverd

Perfect zoals verwacht

Ok

Snelle levering prima producten

Binnen 1 dag gekregen wat ik had besteld, chappeau voor de snelle service en prima materialen.

gewoon oké

gewoon oké

Artikelen worden goed ingepakt en snel verzonden.

Serviceverlening is altijd goed. De bestelde artikelen worden altijd snel verzonden. Ook worden de artikelen goed en zonder schade aangeleverd in stevig verpakkingsmateriaal. Vriendelijke e-mailwisseling. Goede prijs/kwaliteit

Supersnelle levering van product.

Ben erg tevreden over de snelheid (binnen 24 uur) de verpakking en de kwaliteit van het product. Petje af

Super snel geleverd

Eind van de dag besteld en de volgende dag bezorgd. Alles is goed bezorgd, duidelijke beschrijving en alles werkt. Zeer tevreden.

Uitstekende service.

Prima en snel.

Vandaag besteld en morgen binnen !!! Luchtkanon werkt prima, boven mijn verwachting

perfect

goed en snel geleverd

Snel antwoord en snel verzonden

Verkoper heeft een actieve houding, en is betrouwbaar

Nieuw Amsterdamsestraat 40

7814 VA Emmen

Over HoukemaTools

Bij HoukemaTools kunt u als klusser of professionele gebruiker, snel en eenvoudig online gereedschap kopen en bestellen. Wij bieden veel keuzemogelijkheden. Uw zaagtafel, compressor of lasbenodigheden vindt en bestelt u eenvoudig via onze website. Ook voor elektrisch of handgereedschap en accessoires bent u bij HoukemaTools aan het juiste adres. Wij leveren diverse grote merken zoals Einhell, Hyundai, Stanley, Black & Decker, Güde en Scheppach.