Snel, overzichtelijk, goede service en betrouwbaar.

Had snel een nieuwe ketting nodig voor mijn telescoop zaag. Kreeg direct de informatie die ik nodig had, bestelling geplaatst en volgende dag in huis. Wat wil je nog meer.

Na vraag snel andwoord

Mooi afgeleverd

Vriendelijke chauffeur heeft de pallet netjes afgeleverd waar ik deze wilde. Communicatie over de zaagtafel was prettig en duidelijk over het afleveren

Snelle en correcte levering

Eerste bestelling voor collega, prima

Solide apparaat en ziet er goed uit

Apparaat ziet er goed en solide uit, en de service is uitstekend

Nadat mijn nieuw bestelde dompelpomp het na enige uren begaf, nam ik contact op met Houkema Tools. Na een paar dagen kon ik de pomp ruilen voor een nieuw goedwerkend exemplaar. Voordeel is wel dat ik op slechts korte afstand van het distributie centrum woon. Prima service dus.

Goede levering en materiaal goede prijs/kwaliteit verhouding

Hyundai Takkenversnipperaar besteld, snel en netjes afgeleverd. machine doet het prima, dikke plus

Snel geleverd, heel erg blij mee

Gekocht een Einhell heggenschaar GE-EH 7067 die werk uitstekend mooi lang mes, maar de verpakking kan beter, even een stukje extra plakband aan de voor kant, die was helemaal los.

zeer goed

aangename prijzen in vergelijking met andere, totaal prijzen dus geen extra verhogingen. Zeer snelle levering

Goed materiaal en snel van levering toppie Ik had in de handen klappen iconen toegevoegd maar werden helaas geweigerd bij de referentie ha ha ha dan doe ik het zo Grt Benny

Snel en correct

zie boven

prima product en snelle levering

prima product en snelle levering

Top service!

Nette prijzen en vlugge levering! TOP

Zoals het hoort

Gasbrander x2000 gekocht van campingaz. Goede prijs. Duidelijke leverings voortgang en snelle levering. Jammer van verzendkosten. Daardoor een ster minder.

Gewoon goed

Snel geleverd zoals afgesproken, en daarbij een super machine

De levering was snel

Als je iets info nodig hebt dan klopt het helaas niet helemaal wat je als antwoord krijgt.( ze zijn niet helemaal op de hoogte wat de inhoud van een bestelling of levering is. Ik vraag of er beitels bij een sloophamer zaten, hierop was het antwoord nee , dus bestel ik beitels los erbij. Wat blijkt het geval zit er wel een beitel bij, dus volgende keer graag je huiswerk beter maken.

Top komen hun afspraken na

Pomp besteld na 3 weken stuk. Opgestuurt naar duitsland en nieuwe pomp gekregen

Snel en keurig afgeleverd

Snelle levering, goede telefonische bereikbaarheid, redelijke prijs/kwaliteit verhoudingen.

Ook mijn tweede ervaring met Houkema Tools was positief. Op een vrij onhandige en irritante chatbot ("Dennis") na, bleek een telefonisch contact snel en effectief mogelijk. De gehanteerde prijzen blijken, na vergelijking, telkens redelijk tot gunstig. Dat geldt zeker als er van een aanbieding gebruikt gemaakt wordt. Mijn bestelling werd ruimschoots binnen 24 uur bezorgd en ook dat beoordeel ik als positief. Temeer omdat mijn bestelling pas in de namiddag werd afgerond.

Prima!!

Duidelijke site veel producten. Ook verzenden of afhalen gaat prima.

Snelle service.

Goed en snel bereikbaar via telefoon. Snel antwoord via mail

Goede ervaringen mee

Goede en vriendelijke ervaring mee

Supper

Goede beschrijving snelle verzending in een woord supper

Nieuw Amsterdamsestraat 40

7814 VA Emmen

Over HoukemaTools

Bij HoukemaTools kunt u als klusser of professionele gebruiker, snel en eenvoudig online gereedschap kopen en bestellen. Wij bieden veel keuzemogelijkheden. Uw zaagtafel, compressor of lasbenodigheden vindt en bestelt u eenvoudig via onze website. Ook voor elektrisch of handgereedschap en accessoires bent u bij HoukemaTools aan het juiste adres. Wij leveren diverse grote merken zoals Einhell, Hyundai, Stanley, Black & Decker, Güde en Scheppach.