Prima en goede service

Prima mensen en een goed product

het was geweldig

persoonlijke hulp en info bij het bepalen van mijn keus. Koen stond mij heel client vriendelijk, professioneel en heel hulpvaardig te woord

Dienstverlening ten top

Ongelofelijk woensdagavond online besteld en vrijdagmiddag weer kunnen beregenen. Wat een service

Geweldig en snel

Vandaag bestelt, de volgende dag in huis. Een accu-tacker die voldoet aan mijn eisen.

erg snel levering. Prrfect

Moest twee keer achteraan bellen

Qua prijs is het wel een goede website

Expedient Service

Ordered an Einhell cordless wet/ dry vacuum along with 2 batteries and charger. Very nice product. Very fast service and delivery from Houkema Tools. I will certainly shop with them again.

Snelle levering.

Heb al meerdere keren bestellingen gedaan en altijd hetzelfde goede en snelle leveringen.

zeer snel alles geregeld en vooral heel goed contact en goed betaalbaar

Super alles geregeld en goed gereedschap voor een lage prijs .

Goede producten, snelle levering

goede producten, snelle levering

Goed en snel levering

Goed en snel levering

Goed bedrijf, snelle levering, goed verpakt en scherpe prijzen

Mijn eerste ervaring was erg goed, mijn bestelling was er snel, goed verpakt en betaalde de beste prijs voor mijn compressor hier.

Super goed

Aan de telefoon vriendelijke en goede uitleg waar je moet kijken op de website

Vlotte en correcte levering

Precies wat ik zocht

snelle en nette levering.

Makkelijk om te bestellen

Voor herhaling vatbaar

Supersnel

Maandag voor 6 uur besteld, wordt dan woensdag geleverd. Nee hoor, dinsdag al met de pakketdienst afgeleverd. Sneller kan toch niet.

Prima site, prima levering.

Gewoon goed. Snel geleverd. Ruim assortiment.

Eerste keer besteld bij Houkema tools, levering was snel en compleet.

Voor de eerste keer gereedschap besteld bij Houkema. Goede levering en compleet.

Prima 'snelle levering, enkel blaze valt beetje klein uit maar werkt wel.

Vlotte levering, product voldoet boven verwachting

Accu heggenschaar besteld van Einhell. Aangezien ik al flink wat apparaten had van dit met heb de heggenschaar (accurra) zonder accu besteld. Top apparaat voor het geld! Mooi licht (3,5kg inclusief 4ah accu) en ligt goed in de hand. Heb nu weer zin om de heg te scheren. Geen geklooi meer met snoeren.

Goed en snelle levering

Goed en snel geleverd.Niet duur

Snelle levering van bekend product

Kende het product al , verder snelle levering

Gemakkelijk besteld, zeer snel geleverd.

Bovendien, Houkema had wat ik zocht!

Nieuw Amsterdamsestraat 40

7814 VA Emmen

Over HoukemaTools

Bij HoukemaTools kunt u als klusser of professionele gebruiker, snel en eenvoudig online gereedschap kopen en bestellen. Wij bieden veel keuzemogelijkheden. Uw zaagtafel, compressor of lasbenodigheden vindt en bestelt u eenvoudig via onze website. Ook voor elektrisch of handgereedschap en accessoires bent u bij HoukemaTools aan het juiste adres. Wij leveren diverse grote merken zoals Einhell, Hyundai, Stanley, Black & Decker, Güde en Scheppach.