Prima afhandeling retourzending.

Duolader en 2 accu's retour gestuurd. 1 Accu vervangen en het werkt weer prima. Vlot afgehandeld en snel retour gezonden. Top!

Levering is prima geregeld en afgewerkt.

uitstekende en correcte levering

Als nieuwe klant is dit super snel gegaan

Tevreden

Snel geleverd, zeer goed bereikbaar voor vragen

Gewoon als een ouderwets goed bedrijf in de stad, maar dan online.

Super snelle bezorging. Goed product.

Xx

Nette winkel

Ben correct geholpen, en ik vond de winkel er netjes uit zien. Ik denk dat ik er wel vaker heen wil gaan.

Snel en correct

Snel en netjes

100 %

Snel geleverd goed product tegen lage prijs

Beste prijs en sneller geleverd

Bij het bestellen stond er dat het 3 tot 7 dagen zou duren. In principe binnen 2 dagen geleverd! Dat was dus al fantastisch. Daarnaast was dit de beste prijs. Elders dubbel of bijna 3 keer zo duur. .. en ja ik heb het ‘hele’ internet afgespeurd voor de beste prijs.

Zeer accurate levering

Snel geleverd. Goed product en goede prijs

Prima prijs. Snelle levering

Product erg snel geleverd. Ook in de avonden. Prima prijs. Ervaring met een eerdere bestelling is dat de service ook prima is als er iets niet in orde is.

Snelle levering en spot goedkoop

Scherpe internet prijs en de levering een dag later. Kom graag weer terug

Prima service en snel geleverd

prima afhandeling

De bestelling goed afgehandeld en snelle levering

Producten keurig verpakt en op tijd geleverd

Snelle service, goede prijs, no-nonsense

Aggregaat besteld en de volgende dag in huis! Netjes geleverd en de prijs was top. Aanrader!

Snelle levering goeie prijs

Goed bedrijf doet wat het belooft

Goederen snel geleverd en niet te duur

snelle en deskundige service

Houkema reageert snel en terzake op emails, het aanbod is zowel breed als diep, afhandeling gewoon goed.

100%

100%

Nieuw Amsterdamsestraat 40

7814 VA Emmen

Over HoukemaTools

Bij HoukemaTools kunt u als klusser of professionele gebruiker, snel en eenvoudig online gereedschap kopen en bestellen. Wij bieden veel keuzemogelijkheden. Uw zaagtafel, compressor of lasbenodigheden vindt en bestelt u eenvoudig via onze website. Ook voor elektrisch of handgereedschap en accessoires bent u bij HoukemaTools aan het juiste adres. Wij leveren diverse grote merken zoals Einhell, Hyundai, Stanley, Black & Decker, Güde en Scheppach.