Gewoon goede service

Keurig en goed

Kreeg netjes uitleg over mijn bestelde bosmaaier en werd keurig op afspraak geleverd.

Goede overzichtelijke website

Top !!

Mijn bestelling was netjes na 2 dagen bezorgt , werd netjes op de hoogte gehouden met een track en trace. Is mijn eerste bestelling bij HoukemaTools dus kan er verder weinig over zeggen maar tot dusver prima in orde :-)

Eerlijk bedrijf.

Voor de eerste maal besteld. Eerlijk, correct qua bestelling en levering. Op vrijdag om 16 u besteld, zaterdag nm had ik toestel in mijn bezit.

perfecte levering met de juiste kwaliteit

Met de meegeleverde instructie was de montage simpel. machine levert goede resultaten.

Geen terugkoppeling, houten planken waren van zeer slechte kwaliteit vooral krom. Ik had ze nodig voor een schutting jammer genoeg ca40% van kon ik niet gebruiken. Als ik 75€ voor transport betaal wil ik dan wel terugkoppeling over levertijd. Als ik na aantal dagen niet had gebeld wellicht zou weken duren tot ze geleverd waren. Uiteindelijk heb ik ze zelf opgehaald. Was kaos bij hun filiaal, Nooit meer,...

Goedkoop en snelle levering

Zaagtafel voor zeker 30 euro goedkoper dan de concurrentie. Daarnaast binnen een dag gratis leverbaar daar waar de concurrentie minimaal een week levertijd nodig heeft.

Prima winkel, goede informatie, goed materiaal

Mijn bestelling is mooi op tijd geleverd. Verpakt in een stevige kartonnen doos. De inhoud precies volgens verwachting. Kortom, helemaal top!

Keurig verzorgde levering

Alles is uitgevoerd zoals afgesproken

Ondanks deze periode snel geleverd

Duidelijke informatie, snel geleverd, mail met tracking nummer en rekening. Artikel is zoals beschreven

Prima shop. Snelle levering van de bestelling.

Via internet bestelling geplaatst. Snel kunnen vinden wat ik nodig had en vlot met Ideal betaald. De bestelling op 13 april gedaan, werd op 14 april 's avonds, zoals was toegezegd, afgeleverd.

Goede prijs en snelle levering!!

Goede en zeer snelle service

Goede en zeer snelle service

Een super product en super snel gelegerd.

Een super product en super snel gelegerd

Zeer snelle en correcte levering.

Zeer snelle en correcte levering.

Product niet zoals beschreven

Betreft een aanzuigslang voor een waterpomp. Specifiek gezocht naar een slang die met slangklemmen voor gemonteerd is. Bij ontvangst blijkt dat ook deze slang als bij andere aanbieders aangeperste koppelingen heeft. (Niet zoals de foto en de beschrijving "met slangklemmen" Slang past prima, maar bij defect kun je het hele product weer vervangen in plaats van alleen het defecte onderdeel. Tevens was voor het ontvangen product HoukemaTools niet de voordeligste. Ik doe het er maar mee en hoop dat het product een aantal jaar mee gaat.

prima, snel, correct

x

Vlotte afhandeling, goede service

Wat onduidelijkheid over een zin in het bestelgedeelte van de website mbt verzendkosten. Deze vraagt om herformuleren, vind ik.

Snelle levering.

snelle levering, goed op de hoogte gehouden van de vordering van de zending. Product wat ik gehoopt had.

Besteld, geleverd en in gebruik genomen.

Vraag mij af waarom ik totaal 8 e-mails moet krijgen (5xHoukema Tools en 3xPostnl) over 1 levering waar niks mee mis gaat. Houd het toch alleen op factuur en verzendbevestiging.

Vlotte afhandeling van onze order, gevolgd door een snelle levering. Niets dan lof voor deze firma die duidelijk laat zien dat ze kaas hebben gegeten van e-commerce en een voorbeeld zijn voor veel anderen. Doe zo verder en sterkte en solidariteit in deze moeilijke tijden.

Snelle levering voor prima prijs

Eenvoudig bestellen, Gunstige prijs/ kwaliteit

Goed product, snelle levering

De enige opmerking is dat wanneer het anders verpakt was, bv in een hersluitbaar plastic zakje ivm in een doosje, dan zou het een brievenbus pakje kunnen zijn! Scheelt porto en je hoeft er moet voor thuis te blijven.

Nieuw Amsterdamsestraat 40

7814 VA Emmen

Over HoukemaTools

Bij HoukemaTools kunt u als klusser of professionele gebruiker, snel en eenvoudig online gereedschap kopen en bestellen. Wij bieden veel keuzemogelijkheden. Uw zaagtafel, compressor of lasbenodigheden vindt en bestelt u eenvoudig via onze website. Ook voor elektrisch of handgereedschap en accessoires bent u bij HoukemaTools aan het juiste adres. Wij leveren diverse grote merken zoals Einhell, Hyundai, Stanley, Black & Decker, Güde en Scheppach.