goeie service

ik zat op google te kijken om een heggenschaar kwam ik bij houkema tools uit heggenschaar powerplus 2de keus aantrekkelijke prijs 2 dagen later had ik hem in huis en hij werkt perfect

wat ik verwacht had.

ik had iets in gedachte voor mijn border. heb dit besteld bij u , en was perfect voor mijn tuin. het was bedoeling dat de robot maaier mijn border niet meer inging, dit kwam als de sataliet verbinding stoorde ging hij zo in de border in. dit is nu mooi opgelost, mijn dank

Snelle correcte levering aan eerlijke prijs

Zie hierboven

Nogmaals prima bedrijf

Prima!!!!!!!

Snel en eerlijk

Snel en eerlijk

Goede prijs/kwaliteit en snel bezorgd.

Goede prijs/kwaliteit en snel bezorgd.

Gewoon goed

Vrij snelle levering meer kan ik er niet over zeggen

Super snel en goed!

‘‘s avonds besteld en de volgende ochtend binnen! Klasse

Goede service en snelle terugbetaling. Wel jammer dat ondanks dat het typenummer van de machine op de verpakking van de schaafmessen stond de messen niet pasten. Hierdoor had ik extra kosten doordat de portokosten van de retourzending voor rekening van de koper komen.

Snelle levering, goeie kwaliteit

De klantenservice robot beantwoorde mijn vragen goed, meestal heb je niks aan die robots. De bestelde heggenschaar was de volgende dag al in huis en werkt uitstekend. Prima dus.

Zeer hulpvaardig en snel geholpen

Ik zocht een product in een samenstelling die niet opgelijst stond. Ze hebben heel snel gereageerd en na enkele korte berichten heen en weer was ik perfect geholpen.

Product is snel geleverd

Verzending en aankoop super

Die waardeloze chet bot Dennis moet je geen vragen stellen, ik vroeg of er bij de levering soms een kan olie en aspen blauw zat geeft die aan dat je altijd olie bij een nieuwe machine moet bestellen nu heb ik dus 2 x olie. je ziet pas na afrekenen wat je besteld hebt en erbij krijgt.

Geweldig!

Grote keus in kwalitatieve en betaalbare gereedschappen

Snelle levering en helemaal compleet

Verrassend

Snel, zeker en goede sevice

Snel, zeker en goede service

Top contact en supersnelle levering

Tot nu vier sterren hoop dat het te lage kapje voor de bosmaaier sluit niet op het mes zo dat gras tussen maaischijf en kapje komt dan worden het best wel vijf sterren

Toch goedgekomen

Ik wou een tweede Drukspuit kopen maar mijn spaarpunten stonden na de eerste aankoop op 0, na heel wat mails stonden de spaarpunten nog op O maar hebben ze de prijs aangepast, Eind goed al goed

Snelle verzending

Bestelling geplaatst op zondag, maandag werd verstuurd. Super

Gewoon goed geregeld.

Ben altijd heel tevreden over deze winkel. Snel en correct geleverd. Zijn telefonisch goed bereikbaar, je krijgt er goede uitleg, en er wordt met je meegedacht. Super tevreden.

Mooie prijs,snelle levering

Ondanks probleempje met levering Post.Nl uitstekende dienstverlening

Pakket zou volgens Houkema Tools in 1 pakket verstuurd worden. Kreeg inderdaad 1 pakket aan , maar slechts met de helft van de bestelling. Na contact via chat met Dennis van Houkema Tools is dit euvel onmiddellijk rechtgezet en komt vandaag het tweede pakket toe. Een staaltje van uitstekende klantvriendelijkheid en snelle oplossiing.

Geweldige service

Nadat mijn bestelling weg was,door derden.houkema tools gebeld .geen gezeur direct een nieuwe opgestuurd.andere dag thuis .zeer snel en een goede service.bedankt.

Nieuw Amsterdamsestraat 40

7814 VA Emmen

Over HoukemaTools

Bij HoukemaTools kunt u als klusser of professionele gebruiker, snel en eenvoudig online gereedschap kopen en bestellen. Wij bieden veel keuzemogelijkheden. Uw zaagtafel, compressor of lasbenodigheden vindt en bestelt u eenvoudig via onze website. Ook voor elektrisch of handgereedschap en accessoires bent u bij HoukemaTools aan het juiste adres. Wij leveren diverse grote merken zoals Einhell, Hyundai, Stanley, Black & Decker, Güde en Scheppach.