Laden reviews...
507 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Beoordelingen tonen over het algemeen snelle levering, vriendelijke service en betrouwbare kwaliteit. Klanten waarderen het brede assortiment en concurrerende prijzen. Verpakkingen komen doorgaans goed aan en verzendingen zijn goed te volgen. Enkele minder prettige ervaringen zijn gemeld, maar afhandeling verloopt doorgaans vlot en professioneel.
Ik bestelde via telefoon en vroeg om iets aan het bestelde toestel te vervangen. Dit werd naar behoren uitgevoerd en ik hoefde niets extra te betalen. Goede info gekregen en correcte levering
2 April 2023
Luc
Vinderhoute
Goede site en deskundig advies indien nodig.
Fokke
Gorredijk
Correcte info en vlotte levering
Danny Huylebroeck
Aalst
Super tevreden! Van begin tot eind perfect geregeld
roy
Snel goede levering
Eric
Cuijk
Uitstekende service en kwaliteit
31 March 2023
Michaël Moerman
Kalmthout
Houkema tools gevonden op internet. Was op zoek naar een goede rugspuit. Uiteindelijk bij Houkema tools een Hyundai accu rugspuit besteld. De volgende dag in huis. Accu opgeladen en werken ermee. Tot nu werkt alles perfect ruim voldoende accessoires. Had niet eerder van Hyundai gehoord in de hoeveniers benodigdheden. Goede prijs kwaliteit verhouding . Als mijn andere apparaten aan vervanging toe zijn kijk ik zeker weer bij Houkema tools. Met vriendelijke groet, Geert van den Brink.
31 March 2023
Geert
Lathum
heel goede dienst, bravo.
28 March 2023
JUUL Vertommen
La Roche-en-Ardenne
Op de website indien voorradig voor 21.00 besteld zelfde dag nog verzonden. Dat werd waargemaakt de volgende dag thuis ontvangen. Dat is wat je belooft uitvoeren.
Gerrit
Goede snelle service
Aafke
Kollumerzwaag
Product wat ik zocht snel gevonden. En besteld. Was ook snel in huis! Alles prima.
Robbert
Huizen
Iets gekocht bij Blokker dat kennelijk via Houkema wordt geleverd. Op zich geen probleem. Het produkt arriveerde in goede orde (weliswaar een paar dagen later dan beloofd) en voldoet aan de verwachtingen. Niet gek voor een schroevendraaierbitje. Maar sindsdien krijg ik om de haverklap ongewenste mailtjes van Houkema met "Wij denken dat dit ook iets voor jou is". Hier heb ik niet om gevraagd, ik heb immers iets gekocht bij Blokker en niet direct bij Houkema, en ik ben er ook niet van gediend. Dat het wel ergens in de kleine lettertjes staat doet daar niets aan af. Daarom score 2 en geen aanbeveling.
Beveelt niet aan
25 March 2023
J
Gasselternijeveenschemond
Super vriendelijke mensen aan de chat en zeer behulpzaam !!! En heel bekwaam personeel die weten over wat ze praten! Daardoor heb ik dan ook meteen een bestelling geplaatst die dan ook nog eens super snel geleverd werd !!! Superfijn!
25 March 2023
Frank
Dendermonde
Snelle en keurige levering!
B.P.
Bakker
mijn freesmachine was er sneller dan dat ik me schuurtje gereed had wel lekker dat ie er snel was ben er zeker tevreden mee
andre de bruyne
ALKMAAR
Gewoon goed
Erika Hoogakker
Aalten
Snelle service en goede producten
Michel
Emmen
Goed, had bestelde onderdelen de dag erna in huis.
Annemiek
Laren
De Hyundai Muurschuurmachine 1010Watt 56476 is een goed betaalbaar gereedschap voor de amateur om een stuc wand klaar te maken voor verf of behang. De werking is goed, maar enkele kleine minpunten zijn de matige flexibiliteit van de afzuig-slang en het feit dat je tijdens schuren de knop ingedrukt moet houden.
16 March 2023
Peter
C&K
Good
10 March 2023
Jeremy
Roland
goede overzichtelijke website en snelle levering
10 March 2023
Marcel
Nuth
Veel valt er niet te zeggen. De geleverde Trigrips voldoenaan de verwachting, de levering was snel en correct. Al met al een prima service van Houkema.
7 March 2023
Hans
Laag Zuthem
Eerst mail contact gehad met Houkema Tools ivm aantal vragen, kreeg zeer snel en vriendelijk antwoord en was mij allemaal duidelijk. Heel snel geleverd, woensdag besteld donderdag in huis, prima verpakt en alles zat erbij.
Louis
Rotterdam
Verpakking veel te groot.Verkwisting van materiaal( karton)
An
Voorburg
steven
Everberg
Bij HoukemaTools kunt u als klusser of professionele gebruiker, snel en eenvoudig online gereedschap kopen en bestellen.
Wij bieden veel keuzemogelijkheden. Uw zaagtafel, compressor of lasbenodigheden vindt en bestelt u eenvoudig via onze website.
Ook voor elektrisch of handgereedschap en accessoires bent u bij HoukemaTools aan het juiste adres. Wij leveren diverse grote merken zoals Einhell, Hyundai, Stanley, Black & Decker, Güde en Scheppach.
Nieuw Amsterdamsestraat 40
7814 VA Emmen