Goede service snelle levering

Goede services . Besteld en volgende dag al in huis.

Snelle levering en goede communicatie

Hele snelle levering

Besteld en de volgende dag geleverd door Post NL.

Gewoon perfect!

Na het bestellen binnen 1 uur de materialen al kunnen ophalen.

Accu lader voor accu staat niet vermeld met 4Ah accu’s in the documentation. Was in de veronderstelling dat de accu met de lader geleverd zou worden. Moest lader, nadat de accu maaier met accu geleverd was, apart bestellen met gevolg extra levering kosten.

Super goed werk

Snelle levering, goede service, prima spullen.

Precies wat ik zocht

duidelijke communicatie, vlotte levering

betrouwbaar net als de Naam

goed geregeld

geen gedoe

Niets aan toe te voegen

Goede service en een vlotte levertijd

Goede communicatie en snel geholpen

Al 5 dagen aan het wachten en nog steeds bij Post.nl.

Trage verwerking en levering. Jammer.

Prima website

Snelle levering!

geweldig!

bij telefonisch contact zijn al mijn vragen naar volle tevredenheid beantwoord. het bestelformulier is door telefonist ingevuld. Verzending perfect! Zal uw bedrijf zeker adviseren. met vriendelijke groet L de Vries

Prima!!

Ik heb mijn product nog niet ontvangen. Voor de rest ben ik tevreden,want jullie houden de klant, goed op de hoogte,dmv mail. Dat ik mijn product nog niet heb,ligt volgens mij aan Post NL!!!!!

No nonsens en zeer snel, gewoon super !!!

super

Zeeŕ snel en correct

Zeer snel en çorrect geleverd,helemaal tevreden

Goed en snelle levering

van bestellen tot afleveren is gewoon top

Een zeer goed stuk gereedschap

Voor de prijs van 55 euro een zeer goed onderstel van Gude ik ben zeer te vrede vandaar 5 sterren A Putman Doetinchem

Goede en snelle afhandeling van mijn bestellingen.

Uitgebreide webshop en tal van keuzemogelijkheden. Het assortiment is ruim en overzichtelijk. Vandaag besteld en morgen gelijk in huis. Uitstekende service. Kan niets anders bedenken dan zeer tevreden. Ik geef Houkematools een uitmuntende tien in cijfers uitgedrukt. Ik blijf klant voor de toekomst!!!!!

stipte levering volgens afspraak.

De bestelde machine is stipt geleverd zoals voorzien bij de bestelling.

Goede. Snelle levering

Dit was de eerste keer dat wij bij jullie een bestelling heb gedaan. Wat wij bestelde was goed

Nieuw Amsterdamsestraat 40

7814 VA Emmen

Over HoukemaTools

Bij HoukemaTools kunt u als klusser of professionele gebruiker, snel en eenvoudig online gereedschap kopen en bestellen. Wij bieden veel keuzemogelijkheden. Uw zaagtafel, compressor of lasbenodigheden vindt en bestelt u eenvoudig via onze website. Ook voor elektrisch of handgereedschap en accessoires bent u bij HoukemaTools aan het juiste adres. Wij leveren diverse grote merken zoals Einhell, Hyundai, Stanley, Black & Decker, Güde en Scheppach.