snelle levering maar wat een belachelijk grote doos mijn product kon er...zonder overdrijven....10x in

Snelle complete levering.

Ik had nog 1 vraag. Via info (mail)persoonlijk advies gekregen. Het geleverde product voldeed aan mijn wensen.

Uitmuntend

Prima ervaring en ik zal hier vast en zeker wel weer iets bestellen.

het is goed geregeld de ene dag besteld de volgende dag thuis een min punt de bestelling bij de voordeur gezet en we waren thuis voor de rest prima groetjes klaas

Prima Figuurzaag machine

Werkt uitstekend en snel geleverd

houkema tools is top product was na twee dagen al geleverd had enkele vragen gesteld via chat heel duidelijk en behulpzaam dat is gewoon fijn kom hier zeker terug

Alles ging vlot, prima bedrijf

Ben tevreden ,goed bedrijf

Professioneel betrokken

Een winkel leer je kennen als er problemen zijn. Dat maakt het verschil bij Houkema. Vandaar een 10.

prima spul

snelle levering goede spullen

Goed bedrijf

Snel en juiste artikel

Verwarrende vrachtbrief van ander bedrijf

Snelle levering Helaas verkeerde vrachtbrief (voor een barbecue) Ik had gelukkig de juiste factuur al via mail en de levering kwam overeen met bestelling.

snelle service

snelle service

Service is TOP

Bestelling geplaatst en geleverd binnen 24uren

Zeer goed volgens afspraak verstuurd

Zeer snel

Ik heb donderdag namiddag laat nog een bestelling geplaatst en vrijdag middag had ik mijn bestelling al dus echt super snelle bediening. Dat zie je niet snel.

Prima product snel geleverd

Goeie ervaring

Grasmaaier werkt prima, Elektrische start is ideaal Aandrijving werkt ook perfect. Kort samengevat prima machine. En zeer snelle levering.

Goede communicatie

Snelle reactie via mail!

En correcte en snelle levering. Leuk dat ook demo-goederen, met korting, verkocht worden. Het product zelf was hagelnieuw!

Goed telefonisch bereikbaar

Snelle en goede service

Snelle levering en ook nog de vloerdimmer in het zwart

Voor mijn echtgenoot de heer Meindert Munnik ( IT specialist/ consultant) een vloerdimmer voor zijn leeslamp. Hij is van de techniek. En hij kon niks vinden bij de bouwmarkten online. Of de vloerdimmers waren niet op voorraad of ze waren niet in het zwart. Maar in het wit met een zwart wieltje, maar dat vinden wij niet mooi. Of ik wilde kijken ( zijn vrouw Henriëtte Swartz). En ja hoor, ik had een bedrijf in Meppel gevonden! Een simpel en eenvoudige vloerdimmer, in het zwart zonder toeters en bellen. Snelle levering, alleen verpakt in een grote doos! Het pakje had gewoon in de brievenbus gepast! Maar dank voor de goede service! Liefs uit Den Bosch❤️ Mw.Henriëtte Swartz B.Ed Meisjesnaam Swartz, mijn eigen naam! En mijn Franse voornaam Henriëtte Bachelor of Education, 14 jaar lerares basisschool bovenbouw katholiek onderwijs, afgestudeerd met tekenen en aardrijkskunde. Eigen bureau gehad in interieuradvies & tuinontwerp. Hogeschool Hotelmanagement en studente Kunstgeschiedenis UvA Verstuurd vanaf mijn iPhone 6 Silver Safari Apple ID

Nieuw Amsterdamsestraat 40

7814 VA Emmen

Over HoukemaTools

Bij HoukemaTools kunt u als klusser of professionele gebruiker, snel en eenvoudig online gereedschap kopen en bestellen. Wij bieden veel keuzemogelijkheden. Uw zaagtafel, compressor of lasbenodigheden vindt en bestelt u eenvoudig via onze website. Ook voor elektrisch of handgereedschap en accessoires bent u bij HoukemaTools aan het juiste adres. Wij leveren diverse grote merken zoals Einhell, Hyundai, Stanley, Black & Decker, Güde en Scheppach.