Ook bij een probleem wordt direct gereageerd en een oplossing geregeld.

Een probleem met het koppelen van de onderdelen, maar direct opgelost.

Snelle levering. Netjes verpakt.

zie boven...

Compacte werkbankslijpmachine voor kleine klusjes, net wat ik nodig had!!!

Uitstekende service en kwaliteitsproduct.

Vriendelijk uitgebreid telefonisch advies, snelle levering en een product (Hyundai 57025 grasmaaier) dat aan alle verwachtingen voldoet.

netjes en snel ;-)

netjes en snel ;-)

Tevreden

kan ik pas doen als we het hebben ontvangen

kan ik pas doen als we het hebben ontvangen

Communicatie is erg slecht

Artikel voldoet niet na wat in de beschrijving staat dat gemeld hebbende zijn ze niet tot een oplossing gekomen wil het artikel retour zenden laten ze ook niets van zich horen

Voortreffelijk. Gekregen wat ik heb besteld en keurig op tijd

Zoals aangegeven ben ik tevreden over het geleverde en de manier waar op. Hopelijk is de service ook zo als ik service nodig heb.

Levertijden komen niet overeen.

Beloofde levertijden komen niet overeen met de werkelijkheid

Snelle en goede service. Was er binnen twee dagen had ik niet verwacht. Top

Gevraagde snel geleverd

Snelle en correcte levering

Makkelijk besteld en snel geleverd

Vis marktplaats gevonden en wat we zochten was in de aanbieding. Besteld en snel geleverd en meteen gebruikt.

Heel erg tevreden .

Super tevreden . Ik wilde graag een metaalbandzaag . Even gebeld voor wat advies , besteld en de andete dag was hij binnen . Mooi aparaat van een degelijke kwaliteit.

Contact heel goed via chat voor vragen stellen.

prima ,gaat zo door.

prima, kan niet beter.

Super !

Prima product.

voordelig en snelle levering

gewoon duidelike site, snelle afhandeling/levering

Suprr

Makkelijk bestellen, snel antwoord en zeer snelle levering

Kan niet beter.

Duidelijke website. Goede communicatie. Heel snelle levering.

Prima snelle levering voor goede prijs

Binnen een dag mijn bestelling binnen netjes verpakt,en dit tegen mooie prijzen.

Levering in orde ontvangen

Levering in orde ontvangen

Goed, aardige mensen staan je goed te woord

Tot nu toe goed,alleen als de motor warm is is het starten lastig. Vr gr P.Huiberts

Erg tevreden

Kwaliteit is prima en levering netjes op tijd Erg tevreden

kan niet beter volgens mij , toppie

zeer goed en overzichtlijk web , snelle afhandeling en levering , prima en goede informatie over het artikel

Nieuw Amsterdamsestraat 40

7814 VA Emmen

Over HoukemaTools

Bij HoukemaTools kunt u als klusser of professionele gebruiker, snel en eenvoudig online gereedschap kopen en bestellen. Wij bieden veel keuzemogelijkheden. Uw zaagtafel, compressor of lasbenodigheden vindt en bestelt u eenvoudig via onze website. Ook voor elektrisch of handgereedschap en accessoires bent u bij HoukemaTools aan het juiste adres. Wij leveren diverse grote merken zoals Einhell, Hyundai, Stanley, Black & Decker, Güde en Scheppach.