Laden reviews...
507 recenze za posledních 12 měsíců
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Kundene opplever generelt rask levering og hjelpsom kundeservice, samt god verdi for pengene. Utvalget er bredt og prisene er konkurransedyktige. Pakking og sporing fungerer bra. Noen få problemer blir løst raskt og profesjonelt.
ik heb een goede en snelle service ervaren. makkelijke site, makkelijk te bestellen en snelle levering.
H. Hofstede
KAMPEN
Bestellen ging makkelijk, goede prijs kwaliteit verhouding. En in deze tijd ook echt de volgende dag bezorg is bijna uniek.
Mj
Voorthuizen
De producten zijn supersnel geleverd. Jammergenoeg functioneren de apparaten die we besteld hebben niet goed. Ik heb dit via een contactformulier gemeld, maar nog geen antwoord (dat kan ook nog niet, omdat ik dat gisteren net gemeld heb). Ik heb er alle vetrouwen in dat ze dit goed oplossen.
Jan
Ter Apel
Op de website staat duidelijke informatie en de levering was heel snel. Ook de prijs was interessant. Kortom, heel tevreden!
paul
Berkel en Rodenrijs
snel geleverd, goede verhouding prijs-kwaliteit
Wim
scherpenheuvel
De service is niks mis mee , maar artikel des te meer
jan
Oldemarkt
Snelle levering, duidelijke afspraken.
Adriaan
Zierikzee
Om 20u besteld volgende dag geleverd.fantastish
Jan
Lievegem
Topartikel snel en correct geleverd
Peter
Merksem
W.
horst
Snelle levering en goede prijs
Ruud
Emmeloord
Ongelooflijk vlugger kan niet .
Walter
Lummen
Goede kwaliteit en levering
Tjitte
APPINGEDAM
Wilde graag advies over een tuinwaterpomp en welke slangen en koppelingen ik daarbij nodig had. Klantenservice was direct telefonisch bereikbaar en gaf vriendelijk antwoord op mijn vragen. Geadviseerde onderdelen online besteld. Volgende dag alles al in huis. Top ,prima bedrijf
Wim
Veghel
Ik had echt op het laatste moment de grondboor nodig. Ik bestelde deze echt op het laatste moment, en de volgende dag, toen ik deze ook echt nodig had, werd deze keurig bezorgd. Fijn hoor.
8 May 2024
Romano
Ermelo
Snel gevonden wat ik zocht en snel geleverd
7 May 2024
Twan
Tilburg
Fijne sirkelzaagbladen voor een hele nette prijs
Henk
Schiedam
ZIE BOVEN
Afra
Hoofddorp
Zeer snelle levering, hulde daarvoor. Alles duidelijk en netjes geregeld. De bestelde goederen klopte met alles erop en eraan. Tenslotte de verpakking helemaal top. Ik ben tevreden en kom zeker terug. Met vriendelijke groet. Ben Carsten.
Ben
Rotterdam
Artikel was snel en goed verzorgt bij mijn thuis afgegeven super.
Adry
Medemblik
Het milieu vriendelijk leveren is ronduit een ramp. Bezorgen als pakket zou beter zijn.
wim
Geldrop
Deze spuit heeft een constante druk en werkt uitstekend voor wat hij moet doen en heeft verschillende norsels. en zeer makkelijk in gebruik.
P
Tynaarlo
Ben heel blij met geleverde materiaal , Echt een aanrader als men iets wil bestellen. Echt top
D
Oostwold Gemeente Oldambt
Voegen schoonmaken met stalen wiel gaat wel. De kunststof rollers zijn minder effectief op bobbelige teraas zegels.
5 May 2024
John
Leiden
KLANTVRIENDELIJKE WEBSITE SNELLE AFHANDELING.
5 May 2024
JAYJAY