bestellen = leveren gewoon goed

zie boven

Toestel volgens verwachting

Oke

Producten makkelijk en overzichtelijk en bestellen eenvoudig

Ik heb een zaagtafel gekocht, kon de verschillende opties makkelijk vergelijken en de bestelling liep makkelijk en snel. De Dag erop was de bestelling binnen terwijl ik einde middag de dag ervoor had besteld.

Goed materiaal en goede service

Fijne winkel om te shoppen. Materiaal ben ik zeer tevreden over. Heb al verschillende producten van dat merk gekocht

Vlotte levering door jullie.

Alleen PostNL had het pakket op de verkeerde servicepunt afgeleverd.

bestelling ORD3111691 nog niet ontvangen

Ondanks een probleempje bij de levering (de koerierdienst had eerst het adres verkeerd gelezen maar is de dag nadien toch op het juiste adres beland), ben ik tevreden met het product. Had wel wat problemen bij de opbouw van de grondfrees door de soms te summiere handleiding. Vooral het aansluiten van de bowdenkabel aan de koppelingshendel was niet eenvoudig.

Snel en juist geleverd.

Snel en juist geleverd.

Snel geleverd.

Er miste 1 onderdeeltje gelukkig had ik de defecte oude compressor nog. Dat is eenzelfde. Kon het onderdeeltje overzet .

Bbbb

Bbvvv

Keurig en vlot

Presentatie artikelen helder. Ook de toebehoren. Bestelling verloopt soepel. Keurige levering.

Vlotte site en vlotte service. Pakket mooi verpakt toe gekomen materiaal zoals gehoopt

Prettig

Goede producten en snelle service

Toppers

Zeer snelle levering , en duidelijke info ivm product .

goede telefoonuitleg

geeft duidelijk antwoordwoord vragen

Alles was in orde

Alles was in orde en vooral dat wij ietwat oudere mensen nog kunnen betalen via overschrijving anders had ik dat niet gekocht, mvg.

De einhell artikelen zijn super snel geleverd!

Er was een problem met de registratie van mijn bladblazer, maar dit is adequaat opgelost.

Met ook ondersteuning van de leverancier, heeft Einhell NL alles in orde gemaakt.

Nat droogzuiger

Ik had nat droogzuiger besteld. Met als extra stofzuigzakken, filters en nog enkele attributen. Jammer dat de levering werd opgesplitst in 2 aparte leveringen met een dag tussen de 2 leveringen.

Zeer correct bedrijf met zeer snelle levering en goede bezorging

Zeer vlugge en correcte levering.

snel en goed geholpen

snel en goed geholpen

Heelgoed

Goede service.

Duidelijke communicatie, goed product.

makkelijk accugereedschap bestellen

Einhell PowerXchange 18V duo lader en accu radio vlot via de website besteld. Snel geleverd en veilig verpakt. Zo kan ik mijn Einhell accu's nog beter benutten; Aanrader!

Snelle en accurate service

Terwijl ze nog moesten wachten op het bedrag via een overschrijfkaart stuurden ze al het gevraagde op. Bij after pay wachten ze met verzending tot ze het geld hebben. Ik vind dit klasse. van Einhell..

Nieuw Amsterdamsestraat 40

7814 VA Emmen