Je verwacht meer

Heggenschaar besteld en de volgende dag in huis. Echter een omdoos zat er niet bij waardoor de originele doos aan alle kanten beschadigd is. Voor zover zie ik op het apparaat geen beschadigingen, maar hoe zich dit intern houdt zal nog moeten blijken.

Goed geholpen , vlugge levering.

Zeer snelle levering van accuboormachine.

De levering was zoals beloofd, vandaag om ca. 19:00 besteld en de volgende dag geleverd. Verpakking, produktdoos in vrij grote overdoos zonder vulmateriaal, heb ik ik wat twijfels over. In mijn geval was alles op het eerste gezicht gelukkig onbeschadigd. De accuboormachine lijkt kwalitatief goed maar de tijd zal het leren. Op dit moment ben ik er zeer tevreden mee.

Op tijd, goede prijs en prima communicatie

Goed product, gebruiksaanwijzingen zou beter kunnen.

Niet goed

Heb een borstel bestelt kon ook in de brievenbus bezorgd worden maar de verpakking was zo groot dat ik extra bezorgkosten moest betalen

Snelle en vlotte afhandeling van de bestelling

Snelle en vlotte afhandeling van de bestelling. Goede prijs.

Slechte verpakking

De batterijen waren niet stoot vrij verpakt en slingerden los in een overdoos. Het is een kleine moeite om de batterijen in hun eigen verpakkingsdoos stoot vrij op te vullen in de overdoos. Dit voorkomt schade wanneer er tijdens transport ruw wordt omgesprongen met het pakket.

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering

Vlug reactie bij bestellen

De bestelling was snel verzonnen . En zou de dag erna geleverd worden , maar PostNL heeft deze niet gedaan en zou ze in een afhaalpunt afzetten ‘ dit afhaalpunt is pas na 4 dagen open . Dus geen negatieve reactie op de winkel maar wel op de levering.

snelle afhandeling en bezorging alles piekfijn in orde

Er is mij beloofd de bestelling op vrijdag 6 mei aan huis te brengen niets ontvangen Groeten Roger

Super snel geleverd.

Snelle levering, goed product

Prima !

Gewoon goed zoals het hoort

prima, snel en alles perfect

zie boven

Parfait!

Absolument rien a redire, bien emballé, livraison ultra rapide, a recommander sans hésitation.

Super snelle levering.

Een goed product, dat makkelijk te bestellen is en zeer snel geleverd wordt. Met dank.

snel en goede service

snelle levering en machine draaid als een trein

Mijn ervaring was zeer goed. Bijzonder snel geleverd. Goede prijs, wel spijtig van de verzend kosten, toch bij een bestelling van rond de 85 €.

Slecht

Na 6 dagen nog niets ontvangen Stop met POSTNL Mijn klant wacht op zijn machine

Gekregen wat ik verwachtte voor een eerlijke prijs.

Een aangenaam werkend machine. Doet wat het moet doen. Enige opmerking: het maakt 'teveel' lawaai.

Geslaagde aankoop!

Op zoek naar een cadeautje voor onze 2-jarige kleindochter kwamen we op de site van Beebiewinkel terecht. Wat een mooie spullen voor een redelijke prijs hebben ze daar. We kochten een olifantenrugzakje. Het werd conform de afspraak geleverd. Een aanrader dus deze Beebiewinkel!

Prijs kwaliteit zeer correct

Communicatie en verzending ok

Helemaal prima

Het bestelde apparaat (Generator) heel snel geleverd. Een erg vriendelijke transporteur die nog even hielp om het zware ding op een betere plek te krijgen. Apparaat werkt prima. Wel een klein kwaliteits aandachtspuntje: een schild zat los omdat een boutje was "dolgedraaid" en de schroefdraad op de bout was verdwenen. Maar dat was met een eigen boutje zo opgelost....En er moeten wat onderdelen (wielen, handbeugel) zelf worden gemonteerd, en daarover zit er geen handleiding bij. Dat is dus zelf goed nadenken welk onderdeel, boutjes, ringen waar hoort.

Nieuw Amsterdamsestraat 40

7814 VA Emmen