Goed product, snelle levering

Op zoek naar een accugrastrimmer met mesjes, uitgekomen bij Einhell. Meteen ook een voegenborstel en een haakse slijper en een extra accu gekocht.

vlotte bestelling en levering

Vlotte bestelling en levering van wat ik zocht. Weet wel niet of ik vervanging borstels later kan bestellen?

Snelle levering!!

Zeer tevreden over de snelle levering

Zeer tevreden, snelle levering!

Snel besteld, snel geleverd

Zaterdagavond besteld. Dindag in huis. Mooi apparaa, doet wat belooft werd

Beste bestelling van het jaar.

Van bestelling tot levering,was alles tip top in orde,ook het tijdstip van het ontvangen van het pakje,was dik in orde.

Snelle en correcte dienstverlening

Binnen een dag de bestelde goederen in huis. Prima!

Goeie site

Goede omschrijving van het aangekochte product,alleen niet duidelijk bij het afrekenen dat er voor België verzendingskosten bijkomen

Correcte prijs, snelle levering

Een pomp besteld en de volgende dag reeds geleverd. Een betrouwbare verkoper.

geweldig

heel gemakkelijk te bedienen

Makkelijk bestelproces en prompte levering!

Producten overzichtelijk gepresenteerd en een makkelijk bestelproces. Prompte levering door PostNL

uitstekend

het voldoet voor 100% aan mijn verwachting.

Vlotte afhandeling

Mijn ervaring was uitstekend

Product naar wens en zeer snelle levering

Doe zo verder

Op mij vraag kreeg ik snel anwt Leveribg prima

Suppersnelle en correcte, goed verpakte levering

Snelle levering (next day) Correcte levering, goed verpakt De afkortzaag is van uitstekende kwaliteit

Maakt gebruik van slechte pakket bezorger

Nadat een bosmaaier met 2 accu's incl laders besteld is, komt prompt het pakket met alleen de accu's incl laders de volgende dag via PostNL binnen. Nu, na ca een week is de bosmaaier zelf nog steeds niet binnen. Maar moet wel dringend maaien! Advies aan Einhell is om een degelijke pakketbezorger te nemen, bijvoorbeeld DHL. Na heel veel jaren ervaring levert DHL altijd prompt. Vriendelijke groet, Nirav

Vlotte levering en prima service na verkoop!

Correctte levering

Correctte en snelle levering waarbij alles netjes was verpakt

Een vlotte behandeling.

Zeer snelle aflevering en een vlotte behandeling.

Zeer fijne tegelzaag voor een prima prijs

Had een restpartij natuurstenen steenstrips opgekocht. Tegelzetter had nog geen tijd, dus zelf even wat geprobeerd met een haakse slijper en een diamantschijf. Veel te ruw en de stenen werden niet haaks en braken af. Deze machine gevonden via google en voor het geld toch maar geprobeerd. Wie niet waagt die niet wint. Resultaat is dat deze tegelzaag super mooi zaagt, je moet wel een beetje oefenen qua haaksheid en het waterniveau in de gaten houden, maar werkt prima. Kortom prima machine voor een hele interessante prijs

prima service

Is allemaal netjes en vriendelijk afgeleverd. Op 1 product na was alles compleet. Na een mailtje is het heel snel geleverd

Snel en goede info

Deskundige info en snel geleverd

???

Livraison super vite. bon produit. Client satisfait

Nieuw Amsterdamsestraat 40

7814 VA Emmen