Top bedrijf!!!!

Goede prijs en zééér snelle levering.

Prima geslaagd

Makkelijk zoeken. Groot assortiment. Duidelijke website. Makkelijk bestelproces. Snelle levering.

Overzichtelijke website en uitstekend product geleverd

Het duurde helaas drie werkdagen voor de bestelling werd afgeleverd door PostNL . Dit kwam volgens mij niet door Einhell maar door logistieke problemen bij PostNL.

Prima op tijd geleverd

Uitstekende service

Na mijn melding over probleem met een vijverpomp, kreeg ik direct een nieuwe toegestuurd!

Perfect bedrijf

Pakje is nog niet aangekomen, maar dat komt omdat ik in Frankrijk woon. Zag wel dat het razendsnel verzonden werd.

Snelle levering goed product

Prima en snel geregeld

Alles oke

Top winkel

Zeer snelle levering Had eerst het verkeerde artikel besteld na telefonisch contact gehad te hebben volgende dag al een andere en kon het verkeerde dezelfde dag nog gratis retour sturen

Just perfect

Een beetje duurder dan op andere sites maar snel, zonder verassingen en een zeer goede machine.

Goede en duidelijke website

Jongstleden jullie website gebruikt voor het bestellen van een elektrische slagmoersleutel. Dit ging makkelijk. Zal jullie zeker aanbevelen.

Goed op de hoogte gehouden tijdens de verzending

Snel en correct

NVT

Perfect.

Mijn ervaring met Einhellwinkel is goed.

netjes op tijd en voldoet aan de verwachting

zeer teleur gesteld

Zeer teleugsteld in Einhell ,ik bezit een nietmachine van Einhell maar de nietjes waren op ,dus ik beslelde bij Einhell nieuwe nietjes en kreeg tehoren dat er geen nietjes meer voor dat machine meer waren , dat beteken dat ik het nog nieuwe nietmachine ( want dat ding gebruik je niet dagelijks) weg kan gooien ,ik vind dit geen reclame van Einhell

Snelle levering verder nog geen ervaring met de winkel

Goed en snel

De afkortzaag is snel bezorgd na de bestelling en in goede orde. Het verlengen van de garantie gaf geen enkel probleem.

Top, zoals gewenst!

Alles verloopt altijd naar wens, prima produkten en perfecte afhandelingen.

Prima geregeld.

Oke.

Mooie prijs en snelle levering

Prima prijs, volgende dag in huis. Telefonisch contact gehad voor uitleg, Medewerker was goed op de hoogte van het artikel keurig

Super. A+

Snelle verzending, Verstuurd op sluitingsdag, beter kan niet!!

Nieuw Amsterdamsestraat 40

7814 VA Emmen