Goed service

OK

OK

Prima contact

Bestelling werd vlot geleverd, telefonisch contact was heel goed

Gedeeltelijk tevreden

Acvu grasmachine ontvangen deze is perfect ook een accu radio deze komt retour totaal geen ontvangst, jammer

Correcte info en producten

Alles prima in orde. Fijne goede machine. Iets langere levertijd omwille van buitenlandse levering. 6 dagen.

snelle correcte levering

correct

Prima winkel

Het bestelde artikel met de reserve hulpstukken keurig in een doos verpakt en zeer snel geleverd.

Super snel en helemaal correct

Kwam binnen in 1 dag, netjes verpakt en in goede staat. Kortom, zoals je het mag verwachten maar helaas lang niet bij alle webwinkels het geval is.

Goed geregeld

Snelle levering en al een X meegemaakt dat er iets defect was en was zo opgelost door het terug te sturen.

Snel geleverd prima. Vandaag besteld morgen in huis.

nvt

Goede service en een snelle levering zoals beloofd .

alles naar wens

snelle levering, en goede klantendienst!

Zeer snelle levering top

Snel geleverd en goed ook gecommuniceerd over de levering

Snel geleverd en goed ook gecommuniceerd over de levering

zeer goed

De opvangbak mag wegvallen , omdat dit goed kan vervangen worden door de klep open te zetten.

goede snelle levering

het artikel werkt goed en ben tevreden over de aankoop

Correct en snel

Snelle en correcte levering

Goede levering

Machine doet wat ik ervan verwacht heb!

Misleidende mededelingen ivm levering en beschukbaarheid

Valse telefonische beloftes. Iedereen zegt maar wat. Status van beschikbaarheid en postNl aanmelding zeer onbetrouwbaar. Steeds wijzigende status ivm effectieve levering. We blijven hopen dat het ooit goed komt. Tip. Geef 10% meer en koop bij Bol of om het even welke Einhell dealer.

Wat ik wou kreeg ik 2 dagen later: mijn kettingslijpmachine, met toebehoren.

De slijpmachine met de bijhorende schijven voor de goedkoopste prijs. Geleverd in een recordtijd. De machine doet wat ze moet doen; mijn ketting van mijn zaagmachine perfect zetten. Ik had ze jaren geleden moeten kopen.

Super snelle levering

Prima bedrijf levert snel en compleet

Snelle levering, ook de telefonische vraag naar leverbaarheid van accessoires werd vlot en goed beantwoord.

Na 2 dagen geleverd in België.

Top service snelle levering

Nieuw Amsterdamsestraat 40