Heb een kap verstekzaag bij hun besteld perfecte afhandelijg snelle levering dag later nog een kettingzaag helemaal top ga er zeker weer zaken mee doen

goede informatie en snel geleverd

Na grondige bestudering van de website de Einhell hogedruk reiniger TE-HP 170 besteld. de volgende dag correct geleverd met duidelijke montage handleiding voor de te monteren opberg bakjes. De terras borstel doet zijn werk uitmuntend en werkt fijn. prima machine voor een leuke prijs doet mijn inziens niet onder voor de Karcher K7 of je moet je hoge druk reiniger met je smartfone willen bedienen. zeer tevreden.

Prima levering van uitstekend product.

In elkaar zetten van de machine is niet supereenvoudig. Volgens inhoudsopgave zouden 4 schijfringen aanwezig moeten zijn. Er waren er 5 aanwezig, maar je hebt er 6 nodig (2 voor de achterwielen en 4 voor de hendels). Zelf opgelost met een eigen schijfring.

Perfecte service!

Woensdag o a. nieuwe luchtalarm besteld. Donderdag ontvangen maar bleek een lek in te zitten. Gebeld en vrijdagmorgen al een nieuwe slang die goed is. Wat een service!

perfect

geachte goe kwaliteit voor betaalbare prijs en goe levering

Prima product en prima service

Prima product en prima service

Ziet er Mooi en degelijk uit.

Ik heb er nog niet mee gezaagd

Aan te bevelen

Levering binnen 24u, uitstekend, machine nu uitgetest, slijpt perfect, dus 10 op 10.

Een toppertje

Een zeer goede machine!

alles goed verlopen

Kan nog geen beoordeling geven want het is nog niet binnen.

Kan nog geen beoordeling geven want het is nog niet binnen.

Goede kwaliteit en.super snelle levering

Best service

Hooghe kwaliteit voor deze prijs

Snelle en correcte levering.

Voor de eerste maal een bestelling gedaan bij Einhellwinkel.eu. Zeer correcte afhandeling van het dossier en super snelle levering.

snelgeleverd

product zag er goed uit en werkte goed

Netjes en op tijd

Naar verwachting

De perfecte kwalitieit/prijs-verhouding!

Zeer snelle levering, degelijk materiaal, goede prijzen. Tot nu toe alleen maar lof!

Snel verzonden en geleverd

Top,maar mss beter laten weten dat pakket verstuurd is.

snel vlug compleet zorgvuldig

Besteld, betaald en netjes op de hoogte gehouden hoe het vervolg daarna verloopt. Prima.

Snelle levering maar post.nl was weer eens een dag te laat waardoor ik met mijn klus niet uit kwam. Misschien een optie om het via DHL te versturen die zijn wel over de hele linie op tijd!

Alles prima zeker op tijd geleverd

Goed verpakt

waardeloos

et produkt wat ik besteld heb is goed maar de levering via tools is waardeloos heb veel te lang moeten wachten op mijn bestelling bij eerste keus was het geregeld binnen een dag

precies zoals verwacht

Precies op tijd geleverd zoals beloofd

Niets op aan te merken,vlot.

zeer vlot gegaan.

Kortom geweldig!!!

Niete de eerste keer dat ik hier iets heb besteld. Snelle service. Top! Volgende keer weer

Nieuw Amsterdamsestraat 40

7814 VA Emmen