Mijn ervaring

Prima verwerking van bestelling tot aflevering. Ik moet het apparaat nog gaan gebruiken. Daar heb ik nog geen commentaar op.

Vlot en goed.

Snelle levering. Productbeschrijving zou vollediger kunnen. Waar is het geschikt voor. Denk aan houttypes; slagkracht; stofdikte, etc. Verder prima.

Ben zo tevreden

Heb dit nog nooit meegemaakt op 2 dagen tijd had ik mijn verzending al . Topservice!

Beste koop en heel snel levering

De prijs was de goedkoopste en mijn packet was gelevered geen 12uhr later. Super!

Bestelling en levering is vlot verlopen, minpuntje de prijs

Via de website van eindelijk zaagmachine uitgezocht. Ik had de vraag of de zaagmachine beschikbaar was, omdat er stond dat de machine op dit moment niet in voorraad was en daarom contact opgenomen via het telefoonnummer op de website van Einhell. Dit was het nummer van de “dealer” Houkema Tools in Weiteveen. De medewerker van Toukema vertelde dat hij ze weer in voorraad had en heeft toen de website aangepast. Direct na dat gesprek heb ik de zaagmachine besteld voor een bedrag van € 189,95. Kort hierna kwam ik terecht op de website van Toukema Tools. Daar bleek dezelfde zaagmachine € 179,95 te kosten. Ik heb daarover gebeld en toen bleek dat ik de bestelling via de site van Einhell had gedaan en niet rechtstreeks van de website van Toukema Tools. Op dit moment (9 december) zie ik dat de prijzen gelijk liggen (de adviesprijzen verschillen wel. Ik vind dat toch wat vreemd.

Perfecte uitvoering van de bestelling.

Geleverd product beantwoordt aan de beschrijving.

Bestelling prima en snel afgehandeld.

zie boven

Verbaasd

Maandenlang was het apparaat uitverkocht en dan krijg ik nu een showroom apparaat geleverd. RaRa. Niet eerder gevraagd en niet eerder aangeboden. Hoewel buiten het seizoen: Een proefje wees uit dat hij goed werkt.

Heel snelle levering, en wij wonen in belgie

JEST POZYTYWNE

TROCHE DALEKIE TERMINY

Perfecte service

De website geeft duidelijke informatie, de bestelde takel heet een goede kwaliteit prijsverhouding, het product werd snel geleverd en was degelijk verpakt, kortom ik ben heel tevreden met het product en met de Einhellwinkel

Positief

Bezorgd wat ik had besteld

Super snelle bezorging

Super snelle bezorging

firma prima,leveringsdienst?

heb van jullie zeer vlug een track nummer ontvangen maar kon niet terugvinden via post NL op de dag dat geleverd werd,informatie was maar de dag erna aanwezig waardoor pakje niet werd geleverd,hebben de bezorger zien voorbijrijden vrijdag omstreeks 16 uur,pakket ligt terug in sorteercenter volgens track code postNL,misschien kunnen jullie dit checken voor mij a.u.b.

Makkelijk kiezen en bestellen , vlotte levering

Top !

Uitgebreide keuze in verschillende materialen , vlotte en correcte levering. Top!

Perfect.

Omdat ik al eerder electrisch materiaal kocht van Einhell en het toen ook al zo goed geregeld was en het allemaal zo goed functioneerd, koop ik nu alles wat ik nodig heb bij Einhell.

Zeer tevreden. Gemakkelijk in bestellin. Vlotte, vlugge en verzorgde levering.

aan te bevelen. score: 10

Super service

Beter kan niet

Het was prettig winkelen op de site en een zeer snelle bezorging. Ik moet er nog mee werken dus daar kan ik nog niets over zeggen.

Correct

Nav vraag werd ik correct te woord gestaan en werd mijn vraag beantwoord.

Alles perfect inorde

Besteld en op tijd geleverd

Snel geleverd, maar het product valt tegen.

De zaagtafel is netjes afgeleverd, en zelfs nog sneller dan verwacht. In eerste instantie Kijk je naar een leuke machine. Het in elkaar zetten is eenvoudig, en het product maakt een goede indruk. Bij de eerste zaagsnede valt direct op dat het materiaal flink klem loopt tussen de geleider en de zaag. Dat geeft een slechte zaagsnede met branderige plekken. De geleider kan je bijstellen, maar bij inspectie valt op dat het motor-gedeelte met zaag, erg scheef gemonteerd is aan het bovenblad. Het is niet duidelijk of je dit ook af kan stellen, maar bij inspectie bleek ook nog eens dat er een bout ontbrak in één van de vier montage- punten. Ik wist dat ik een eenvoudig zaagtafeltje aangeschaft had, maar had toch wat meer zuiverheid verwacht.

Goed assortiment

Bestelde artikel netjes geleverd. Levertijd duurt 2 dagen langer als gemeld bij bestelling. Via DPD moet het ook sneller kunnen.

keurig snel geleverd

en over de producten van einhell niets te klagen. Ze doen wat ze moeten voor een hele redelijke prijs..

Nieuw Amsterdamsestraat 40

7814 VA Emmen